Bahan Pencuci

Bahan Pencuci

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai bekalan pencuci seperti pencuci mangkuk tandas, mop, tisu disinfektan, bulu ayam dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Bahan Pencuci

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai bekalan pencuci seperti pencuci mangkuk tandas, mop, tisu disinfektan, bulu ayam dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Produk-Produk

  • @Iamfatin Malaysia
    7 hari lalu
    5
  • Sunlight Dishwash Liquid Lemon

    Its difficult previously to actually separate types of dishwah liquids for different types of things(for me, baby bottle and dishes!) but now it is solved!...

    Baca Selanjutnya

  • @stilanordin Malaysia
    19 hari lalu
    5
  • CIF Cream Lemon

    Saya sangat mempercayai Cif. Saya telah menjadi pengguna tegar Cif sejak 4 tahun dulu sejak adik memperkenalkan Cif kepada saya. Cif ini sangat berkesan un...

    Baca Selanjutnya

  • @Umiaida91 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Produk yang sangat menarik untuk dicuba...ia sangat mudah dan cepat..dan saya sangat suka dengan bauan harum floral...sangat bertuah saya dapat mencubanya!...

    Baca Selanjutnya

  • @Shazlinnn Malaysia
    1 month ago
    4.4
  • Fresh Discs Fresh Floral

    It super easy, smells good too. Unfortunately each punch only last for 3-5 flush only. Means the tube maybe can u less than 2weeks.

    Baca Selanjutnya

  • @Didii_diyana Malaysia
    5 months ago
    4.6
  • Sunlight Nature

    It was really satisfied using this. I normally used the solid type of detergents and it effects my hand. My hand will become itchy and the tissue will come...

    Baca Selanjutnya

  • @onieauni Malaysia
    5 months ago
    5
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Saya betul2 suka dengan bau dia. Tandas saya harum dengan wangian ni. Saya juga tak perlu lagi untuk kerap mencuci tanda kerana tandas tidak lagi cepat kot...

    Baca Selanjutnya

  • @sepadubinajaya Malaysia
    6 months ago
    5
  • Lemongrass and Green Tea Dishwash Liquid

    AN EFFECTIVELY GOOD PRODUCT BUT A BIT EXPENSIVE...

    Baca Selanjutnya

  • @Farrae Malaysia
    7 months ago
    4.7
  • Pipit Bleach

    This product works well removing the excess of soap that usually makes the tile slippery. We usually mix few drops of it to mop the living room. Over use m...

    Baca Selanjutnya

  • @Erinhillary Malaysia
    7 months ago
    5
  • Fresh Discs Fresh Floral

    I first encountered this product at my parents toilet. With every flush, we can get a fresh scent and their toilet bowl always looks clean. After that, I ...

    Baca Selanjutnya

  • 7 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    Sesuai sangat untuk rumah yang ada anak anak kecil sebab tak bau kuat dan bahan2 yang digunakan pun semulajadi, bau garam yg kuat dan sesuai untuk basuh sa...

    Baca Selanjutnya

  • @Janelle96 Malaysia
    8 months ago
    4.4
  • Sunlight Nature

    Love the scent, I can say that this is the very first Himalaya Salt dishwash out there in the market.

    Baca Selanjutnya

  • @akikomiyakie Malaysia
    8 months ago
    5
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Saya suka dengan bau segar dr mr muscle toilet bowl ini...Ia juga memudahkn kerja pembersihan tandas rumah saya....terima kasih try and review kerana sudi ...

    Baca Selanjutnya

  • @DILA MASTURA Malaysia
    8 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    GOOD PRODUCT, GOOD QUALITY.. SESUAI UNTUK KAMI YANG BEKERJA, SANGAT CEPAT UNTUK MENGHILANGKAN SEGALA KOTORAN.. TIADA YANG MELEKAT.. KOTORAN MINYAK PUN TI...

    Baca Selanjutnya

  • @Miss er Malaysia
    8 months ago
    5
  • Fabuloso Lime Charcoal Multi Purpose Floor Cleaner

    Sejak kecil lg ibu saya pernah menggunakan FABULOSO Ni,hmmm wangiannya yg Memukau tak blh nak d lupakan, very nostalgic.. I love this

    Baca Selanjutnya

  • @Miss er Malaysia
    8 months ago
    5
  • Lemon Zest Active Cleaning Gel

    Sy love sangat pencuci toilet Ni,tandas lbih bersinar dan bersih.. Kotoran mudah tanggal yg penting wangian lemon yg SEGAR dan bauan x menyengat, like it

    Baca Selanjutnya

  • @Krystal Chow Malaysia
    8 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    Like this!! Smell good and even I have sensitive skin it won't dry my hands nice

    Baca Selanjutnya

  • @jueiymek87 Malaysia
    8 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    Saya suka this product kerana sesuai utk kepelbagaian.boleh juga digunakn utk membersih botol anak2..product mesra alam.lembut kn tangan.

    Baca Selanjutnya

  • @Ummifly Malaysia
    8 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    First and foremost i love it because of its a nature product that harmless and gentle to my sensitive skin. And it smells nice too.

    Baca Selanjutnya

  • @Iamfatin Malaysia
    7 hari lalu
    5
  • Sunlight Dishwash Liquid Lemon

    Its difficult previously to actually separate types of dishwah liquids for different types of things(for me, baby bottle and dishes!) but now it is solved!...

    Baca Selanjutnya

  • @stilanordin Malaysia
    19 hari lalu
    5
  • CIF Cream Lemon

    Saya sangat mempercayai Cif. Saya telah menjadi pengguna tegar Cif sejak 4 tahun dulu sejak adik memperkenalkan Cif kepada saya. Cif ini sangat berkesan un...

    Baca Selanjutnya

  • @Umiaida91 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Produk yang sangat menarik untuk dicuba...ia sangat mudah dan cepat..dan saya sangat suka dengan bauan harum floral...sangat bertuah saya dapat mencubanya!...

    Baca Selanjutnya

  • @onieauni Malaysia
    5 months ago
    5
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Saya betul2 suka dengan bau dia. Tandas saya harum dengan wangian ni. Saya juga tak perlu lagi untuk kerap mencuci tanda kerana tandas tidak lagi cepat kot...

    Baca Selanjutnya

  • @sepadubinajaya Malaysia
    6 months ago
    5
  • Lemongrass and Green Tea Dishwash Liquid

    AN EFFECTIVELY GOOD PRODUCT BUT A BIT EXPENSIVE...

    Baca Selanjutnya

  • @Erinhillary Malaysia
    7 months ago
    5
  • Fresh Discs Fresh Floral

    I first encountered this product at my parents toilet. With every flush, we can get a fresh scent and their toilet bowl always looks clean. After that, I ...

    Baca Selanjutnya

  • 7 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    Sesuai sangat untuk rumah yang ada anak anak kecil sebab tak bau kuat dan bahan2 yang digunakan pun semulajadi, bau garam yg kuat dan sesuai untuk basuh sa...

    Baca Selanjutnya

  • @akikomiyakie Malaysia
    8 months ago
    5
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Saya suka dengan bau segar dr mr muscle toilet bowl ini...Ia juga memudahkn kerja pembersihan tandas rumah saya....terima kasih try and review kerana sudi ...

    Baca Selanjutnya

  • @DILA MASTURA Malaysia
    8 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    GOOD PRODUCT, GOOD QUALITY.. SESUAI UNTUK KAMI YANG BEKERJA, SANGAT CEPAT UNTUK MENGHILANGKAN SEGALA KOTORAN.. TIADA YANG MELEKAT.. KOTORAN MINYAK PUN TI...

    Baca Selanjutnya

  • @Miss er Malaysia
    8 months ago
    5
  • Fabuloso Lime Charcoal Multi Purpose Floor Cleaner

    Sejak kecil lg ibu saya pernah menggunakan FABULOSO Ni,hmmm wangiannya yg Memukau tak blh nak d lupakan, very nostalgic.. I love this

    Baca Selanjutnya

  • @Miss er Malaysia
    8 months ago
    5
  • Lemon Zest Active Cleaning Gel

    Sy love sangat pencuci toilet Ni,tandas lbih bersinar dan bersih.. Kotoran mudah tanggal yg penting wangian lemon yg SEGAR dan bauan x menyengat, like it

    Baca Selanjutnya

  • @Krystal Chow Malaysia
    8 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    Like this!! Smell good and even I have sensitive skin it won't dry my hands nice

    Baca Selanjutnya

  • @jueiymek87 Malaysia
    8 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    Saya suka this product kerana sesuai utk kepelbagaian.boleh juga digunakn utk membersih botol anak2..product mesra alam.lembut kn tangan.

    Baca Selanjutnya

  • @Ummifly Malaysia
    8 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    First and foremost i love it because of its a nature product that harmless and gentle to my sensitive skin. And it smells nice too.

    Baca Selanjutnya

  • @aleenanaira Malaysia
    8 months ago
    5
  • Sunlight Dishwash Liquid Lemon

    This is my favorite dish wash since I was young until I had my own family.Easy to wash and very clean.

    Baca Selanjutnya

  • @Dyanahana Malaysia
    8 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    I love this one! We can use it safely without worrying ! Washing fruits/vegs or kids stuff at the same time! Good products! Love it

    Baca Selanjutnya

  • @Norisha Malaysia
    8 months ago
    5
  • Fabuloso Lime Charcoal Multi Purpose Floor Cleaner

    Sy amat menyukai Pembersih ini kerana sangat mudah,tidak melekit,wangi sgt2!!

    Baca Selanjutnya

  • @Mizhanafarhana Malaysia
    8 months ago
    5
  • Sunlight Nature

    Sejak klr product ni mmg tukar terus.. utk kegunaan di kedai makan.. sng cuci pinggan.. cepat dan jimat.. tahan lama.. yg penting.. bau minyak n busuk hila...

    Baca Selanjutnya

  • @Hasnida Malaysia
    2 tahun lalu
    1
  • Dynamo Power Gel Color Care Concentrated Gel Detergent

    Saya basuh langsir menggunakan dynamo..bila digantung wanginya kekal 2 minggu..segar je bau satu rumah..

    Baca Selanjutnya

  • @alicechiok Malaysia
    10 months ago
    2.8
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Smell is nice, but the thing is sticky not easy to stick it on toilet bowl.

    Baca Selanjutnya

  • @aziela91 Malaysia
    10 months ago
    3
  • Fresh Discs Fresh Floral

    mr muscle fresh di s ni sangat wangi .sekali disc boleh tahan lama.tapi hanya lekat dan agak tidak puas kerana hanya lekat dan hanay keluar bau bila disira...

    Baca Selanjutnya

  • @Pecklam2 Malaysia
    2 tahun lalu
    3
  • Dynamo Power Gel Anti-Bacterial Concentrated Gel Detergent

    Compare to last time Dynamo not so good in terms of concentrated and smell not strong. I am using tis brand since small until now.

    Baca Selanjutnya

  • @lykim183 Malaysia
    2 tahun lalu
    3
  • Dynamo Power Gel Anti-Bacterial Concentrated Gel Detergent

    The product did its part like promise in removing odor from clothes, but sadly it do not remove stain as effectively as the Original Dynamo, it also do not...

    Baca Selanjutnya

  • @Ria123 Malaysia
    2 tahun lalu
    3
  • Dynamo Power Gel Color Care Concentrated Gel Detergent

    i like previous formulation better as the new one is not effective/useless just improve in term perfume...simple blood on clothes cannot remove it at all ....

    Baca Selanjutnya

  • @Syasya91 Malaysia
    10 months ago
    3.2
  • Fresh Discs Fresh Floral

    I like it..thank you Try and Review...I will used it to my toilet and I will show it to my family and friends

    Baca Selanjutnya

  • 10 months ago
    3.4
  • Fresh Discs Fresh Floral

    I love the fact it smells so good and last longer compared to other brands. However i dont really fancy the gel stick feature. It hardly stick and discharg...

    Baca Selanjutnya

  • 10 months ago
    3.6
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Its hard to apply & a bit messy. But smell so good & long lasting.

    Baca Selanjutnya

  • @Fadila24 Malaysia
    10 months ago
    3.6
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Wangi sangat.. letak dkt singki sikit sbab suke bau dia.. 👍🏽👍🏽👍🏽

    Baca Selanjutnya

  • @estherwyw Malaysia
    10 months ago
    3.8
  • Fresh Discs Fresh Floral

    The smell is quite strong, even at kitchen can smell. Each patch last for 2days only, maybe there was alot of family members.

    Baca Selanjutnya

  • 10 months ago
    3.8
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Thank you for choosing me as one of the reviewer. I would say it's a different products compare to others in terms of the application. The smell is good a...

    Baca Selanjutnya

  • @aidatulakma Malaysia
    10 months ago
    3.8
  • Fresh Discs Fresh Floral

    average only. the best part only its easy to use. fragrance not long last.

    Baca Selanjutnya

  • @Shazlinnn Malaysia
    10 months ago
    3.8
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Once u open it, the scents will spread around the house. It stated there each gel will last for six weeks but i think it means the whole gel. For the compa...

    Baca Selanjutnya

  • @fatinlee_ Malaysia
    10 months ago
    4
  • Fresh Discs Fresh Floral

    After open the box, the smell is so fragrant, feels like to eat it 😁 easy to assemble and make our toilet so refreshing and comfortable

    Baca Selanjutnya

  • 10 months ago
    4
  • Fresh Discs Fresh Floral

    It lasts more than 1 week for 1 gel. I even put it on my kitchen sink because so in love with the sweet smell when water touches the gel. Definitely will b...

    Baca Selanjutnya

  • @aqilahrohizad Malaysia
    10 months ago
    4
  • Fresh Discs Fresh Floral

    I really like that this product is very easy to use. With just one click and a push, my toilet smells really fresh with every flush. I thought the disc wil...

    Baca Selanjutnya

  • @Annegurlz Malaysia
    10 months ago
    4
  • Fresh Discs Fresh Floral

    What i like about this product it’s make my bathroom feel fresh and clean before and after use it. Really recommended to all household all over the world...

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.