Bahan Pencuci

Bahan Pencuci

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai bekalan pencuci seperti pencuci mangkuk tandas, mop, tisu disinfektan, bulu ayam dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Bahan Pencuci

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai bekalan pencuci seperti pencuci mangkuk tandas, mop, tisu disinfektan, bulu ayam dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Produk-Produk

  • @snozgal Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Sunlight Nature

    It doesn't leave a dry painful feeling after using it and I love the clean and oil free feeling after every wash. .

    Baca Selanjutnya

  • @chikputeh Malaysia
    13 hari lalu
    4.5
  • CIF Cream Lemon

    Sangat berkesan mencuci dan menanggalkan kesan minyak didapur,membersih lantai dibilik air, boleh jugak digunakan mencuci cermin..baunya yang sangat selesa...

    Baca Selanjutnya

  • @chikputeh Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Like a million miles away

    Sangat wangi dan baunya tahan lama..tekture dia lembu dan sangat mengasyikkan.Pakaging botolnya sangat cantik dan menyerlah.

    Baca Selanjutnya

  • @chikputeh Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Sunlight Nature

    Snagat lembut ditangan, berkesan mencuci sisa kotoran dan minyak serta wangi.sesuai untuk kanak-kanak menggunakannya

    Baca Selanjutnya

  • @Dee95 Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • CIF Cream Lemon

    Cream cif bukan sahaja membantu untuk menghilangkan kotoran didapur. Tetapi ianya sangat berguna untuk menghilangkan kotoran pada meja atau almari yang ter...

    Baca Selanjutnya

  • @schaeifa93 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Bau dia nice dan bila basuh pinggan,kotoran memang bersih. Kalau untuk yang adaa sensitif dengan pencuci pinggan..yang ini mungkin sesuai dicuba.

    Baca Selanjutnya

  • @intan80 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Saya suka sabun ini, bukan sahaja menanggalkan kotoran malah lembut pada tangan. Sesuai untuk mereka yang sensitif pada sabun pencuci.

    Baca Selanjutnya

  • 1 month ago
    3
  • Sunlight Nature

    Sejak mula pencuci pinggan Sunlight Inu diperkenalkan di pasaran,saya terus membeli dan bertukar ke pencuci pinggan ini. Untuk kegunaan membersihkan botol ...

    Baca Selanjutnya

  • 1 month ago
    5
  • Sensations Lavender and Magnolia Multi Purpose Floor Cleaner

    I have been using this for years and 3 times a day now since this covid pandemic. This is one of the best and the smell is very aromatic.

    Baca Selanjutnya

  • @qiqicoco Malaysia
    1 month ago
    4.7
  • White and Shine Active Cleaning Gel

    Harpic White and Shine is a thick bleach gel that grips to the sides of the toilet bowl to kill 99.99% of germ. Its unique baking soda formula is tough on ...

    Baca Selanjutnya

  • @Nuraine Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Sabun pencuci yang best Dan wangi ... Lembut pada tangan serta minyak hilang dekat bekas Makanan plastik... Saya syorkan

    Baca Selanjutnya

  • @Nabilah_K Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sensations Lavender and Magnolia Multi Purpose Floor Cleaner

    My parents have been using Ajax Lavender since I was still a kid. And growing up, I'm still using it for decades now. Lavender & Magnolia is my all time fa...

    Baca Selanjutnya

  • @Edek Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Sangat Berguna Untuk Mencuci Botol Baby, Saya Semenjak Ada Baby Memang Guna Ni Sebab Sangat Bagus Untuk Baby, Harga Sangat Berpatutan, Saya Juga Syorkan ...

    Baca Selanjutnya

  • @HudLuth Malaysia
    1 month ago
    4.8
  • Sunlight Nature

    Ive been using this about 2 years since i have a baby. Al first bought for cleaning my babys bottle. But then after reading the info and find out its made ...

    Baca Selanjutnya

  • @HudLuth Malaysia
    1 month ago
    4.5
  • Sensations Lavender and Magnolia Multi Purpose Floor Cleaner

    My family using ajax brand for floor cleaner since i was teenagers, in my secondary school. Normally we're using lavender sensation. Its so refreshing and ...

    Baca Selanjutnya

  • @Blinda Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Dishwash Liquid Lemon

    Pengguna sunlight yg setia sudah berpuluh tahun menggunakan sunlight. Memjimatkan masa sungguh Mudah mcuci Pinggan mangkuk walau apa pun kesan kotoran yg a...

    Baca Selanjutnya

  • @bib Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Saya suka guna sunlight nature ne untuk membasuh botol susu anak, dan barang-barang keperluan anak seperti pinggan mangkuk, cawan yang digunakan oleh ana...

    Baca Selanjutnya

  • @Zulaihawahi Malaysia
    1 month ago
    4.4
  • Sunlight Nature

    Bagus sabun ni..Elok untuk kulit sensitif dan kering..Bagus jugak untuk cuci botol baby dan saya guna jugak untuk cuci kain lap dapur..

    Baca Selanjutnya

  • @snozgal Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Sunlight Nature

    It doesn't leave a dry painful feeling after using it and I love the clean and oil free feeling after every wash. .

    Baca Selanjutnya

  • @chikputeh Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Like a million miles away

    Sangat wangi dan baunya tahan lama..tekture dia lembu dan sangat mengasyikkan.Pakaging botolnya sangat cantik dan menyerlah.

    Baca Selanjutnya

  • @chikputeh Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Sunlight Nature

    Snagat lembut ditangan, berkesan mencuci sisa kotoran dan minyak serta wangi.sesuai untuk kanak-kanak menggunakannya

    Baca Selanjutnya

  • @Dee95 Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • CIF Cream Lemon

    Cream cif bukan sahaja membantu untuk menghilangkan kotoran didapur. Tetapi ianya sangat berguna untuk menghilangkan kotoran pada meja atau almari yang ter...

    Baca Selanjutnya

  • @schaeifa93 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Bau dia nice dan bila basuh pinggan,kotoran memang bersih. Kalau untuk yang adaa sensitif dengan pencuci pinggan..yang ini mungkin sesuai dicuba.

    Baca Selanjutnya

  • @intan80 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Saya suka sabun ini, bukan sahaja menanggalkan kotoran malah lembut pada tangan. Sesuai untuk mereka yang sensitif pada sabun pencuci.

    Baca Selanjutnya

  • 1 month ago
    5
  • Sensations Lavender and Magnolia Multi Purpose Floor Cleaner

    I have been using this for years and 3 times a day now since this covid pandemic. This is one of the best and the smell is very aromatic.

    Baca Selanjutnya

  • @Nuraine Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Sabun pencuci yang best Dan wangi ... Lembut pada tangan serta minyak hilang dekat bekas Makanan plastik... Saya syorkan

    Baca Selanjutnya

  • @Nabilah_K Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sensations Lavender and Magnolia Multi Purpose Floor Cleaner

    My parents have been using Ajax Lavender since I was still a kid. And growing up, I'm still using it for decades now. Lavender & Magnolia is my all time fa...

    Baca Selanjutnya

  • @Edek Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Sangat Berguna Untuk Mencuci Botol Baby, Saya Semenjak Ada Baby Memang Guna Ni Sebab Sangat Bagus Untuk Baby, Harga Sangat Berpatutan, Saya Juga Syorkan ...

    Baca Selanjutnya

  • @Blinda Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Dishwash Liquid Lemon

    Pengguna sunlight yg setia sudah berpuluh tahun menggunakan sunlight. Memjimatkan masa sungguh Mudah mcuci Pinggan mangkuk walau apa pun kesan kotoran yg a...

    Baca Selanjutnya

  • @bib Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Saya suka guna sunlight nature ne untuk membasuh botol susu anak, dan barang-barang keperluan anak seperti pinggan mangkuk, cawan yang digunakan oleh ana...

    Baca Selanjutnya

  • @Geyna Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    I have been using it for quite some time now and it really suitable for me because I have sensitive skin. The texture also nice and I'm also using it to cl...

    Baca Selanjutnya

  • @Nuruliman Malaysia
    1 month ago
    5
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Bau yang sangat menyegarkan.Mudah digunakan.Bau yang tahan lama.

    Baca Selanjutnya

  • @Waniesyazwany Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Saya dah menggunakan produk ni lebih setahun. Mesti akan beli range yang ini dari mana-mana produk sunlight yang lain. Saya tiada anak lagi, tapi bila anak...

    Baca Selanjutnya

  • @Julina Aishah Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    This Sunlight Nature liquid soap suitable for tough grease and also safe for washing baby bottle instead cleaning baby Toys. It gentle To skin, no worries ...

    Baca Selanjutnya

  • @Ina27 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    Pencuci piring yang sangat saya suka bukan hanya untuk piring tapi boleh juga untuk mencuci sayur dan buah.... sangat lembut di tangan sesuai untuk kanak2 ...

    Baca Selanjutnya

  • 1 month ago
    5
  • Sunlight Nature

    I love this sunlight it smells so good compare to the others! Dont need to put to much to clean the dishes. Easily clean oil! Really recommend!!

    Baca Selanjutnya

  • @Hasnida Malaysia
    3 tahun lalu
    1
  • Dynamo Power Gel Color Care Concentrated Gel Detergent

    Saya basuh langsir menggunakan dynamo..bila digantung wanginya kekal 2 minggu..segar je bau satu rumah..

    Baca Selanjutnya

  • 4 months ago
    2
  • Dynamo Power Gel Anti-Bacterial Concentrated Gel Detergent

    Guna dynamo ni menang tak Cari lain Dah,wangi kekal thaan lama,tak payah pakai pewangi Dah,2 in 1, Baju dah Kering n lipat pun Masih lagi wangi mmg best Sg...

    Baca Selanjutnya

  • @neysa Malaysia
    8 months ago
    2
  • Sunlight Nature

    buih tekstur sabun basuh pinggan yg boleh membersihkan kotoran dan karat dengan mudah tidak seperti pencuci yg lain yg menyebabkan kerengsaan pada kulit pr...

    Baca Selanjutnya

  • @alicechiok Malaysia
    2 tahun lalu
    2.8
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Smell is nice, but the thing is sticky not easy to stick it on toilet bowl.

    Baca Selanjutnya

  • 1 month ago
    3
  • Sunlight Nature

    Sejak mula pencuci pinggan Sunlight Inu diperkenalkan di pasaran,saya terus membeli dan bertukar ke pencuci pinggan ini. Untuk kegunaan membersihkan botol ...

    Baca Selanjutnya

  • @Waniesyazwany Malaysia
    1 month ago
    3
  • Fresh Discs Fresh Floral

    Bau sangat wangi dan segar. Tapi saya tersilap guna sebab tak baca instruction betul-betul dan tertekan semua gel dalam toilet bowl. Nak repeat beli lagi m...

    Baca Selanjutnya

  • @aziela91 Malaysia
    2 tahun lalu
    3
  • Fresh Discs Fresh Floral

    mr muscle fresh di s ni sangat wangi .sekali disc boleh tahan lama.tapi hanya lekat dan agak tidak puas kerana hanya lekat dan hanay keluar bau bila disira...

    Baca Selanjutnya

  • @Pecklam2 Malaysia
    3 tahun lalu
    3
  • Dynamo Power Gel Anti-Bacterial Concentrated Gel Detergent

    Compare to last time Dynamo not so good in terms of concentrated and smell not strong. I am using tis brand since small until now.

    Baca Selanjutnya

  • @lykim183 Malaysia
    3 tahun lalu
    3
  • Dynamo Power Gel Anti-Bacterial Concentrated Gel Detergent

    The product did its part like promise in removing odor from clothes, but sadly it do not remove stain as effectively as the Original Dynamo, it also do not...

    Baca Selanjutnya

  • @Ria123 Malaysia
    3 tahun lalu
    3
  • Dynamo Power Gel Color Care Concentrated Gel Detergent

    i like previous formulation better as the new one is not effective/useless just improve in term perfume...simple blood on clothes cannot remove it at all ....

    Baca Selanjutnya

  • @Kakwii Malaysia
    5 months ago
    3.2
  • Sunlight Nature

    Worth it beli sebab pengunaan yg menyeluruh lagi-lagi time pendemik. So bila beli sayur or buah boleh basuh dulu dgn sabun ni before masuk peti ais.. Jad...

    Baca Selanjutnya

  • @Syasya91 Malaysia
    2 tahun lalu
    3.2
  • Fresh Discs Fresh Floral

    I like it..thank you Try and Review...I will used it to my toilet and I will show it to my family and friends

    Baca Selanjutnya

  • @Hafizamahadi Malaysia
    3 months ago
    3.2
  • Sunlight Dishwash Liquid Lime

    SUNLIGHT DISHWASH LIQUID LIME BAUNYA HARUM..BAU BUAH LIMAU . BUIHNYA BANYAK DAN MUDAH UNTUK MENGILANGKAN KESAN MINYAK .

    Baca Selanjutnya

  • @qiqicoco Malaysia
    5 months ago
    3.2
  • 5 in 1 Multi-Purpose Cleaner Lemon

    This multi purpose cleaner is a good helper. It can be used to wash kitchen, bathroom and toilet, it’s cleaning function is clean and effective. It leaves ...

    Baca Selanjutnya

  • 4 months ago
    3.4
  • Sunlight Nature

    Saya telah mencuba pelbagai produk untuk cucian pinggan mangkuk tetapi semuanya telah menyebabkan kulit tangan Saya menjadi kering. Kebetulan pula, tangan...

    Baca Selanjutnya

  • 2 tahun lalu
    3.4
  • Fresh Discs Fresh Floral

    I love the fact it smells so good and last longer compared to other brands. However i dont really fancy the gel stick feature. It hardly stick and discharg...

    Baca Selanjutnya

  • 7 months ago
    3.5
  • Sunlight Dishwash Liquid Lemon

    Bau wangiii fresh lemon. Harga economy. Packaging simple and nice. Sangat berkesan membersihkan kotoran dengil. Encik somi buat basuh kereta pakai ni...

    Baca Selanjutnya

  • 4 months ago
    3.6
  • Sunlight Nature

    Sangat berbaloi beli. Buih pun banyak. Tambahan pula ada anak kecil. Tak perlu beli 2 jenis sabun yang berbeza.

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.