Bekalan & Kelengkapan Perubatan

Bekalan & Kelengkapan Perubatan

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai bekalan dan kelengkapan perubatan seperti kain kasa, termometer, penyukat gula dalam darah, mengawal tekanan darah dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Bekalan & Kelengkapan Perubatan

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai bekalan dan kelengkapan perubatan seperti kain kasa, termometer, penyukat gula dalam darah, mengawal tekanan darah dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Produk-Produk

  • @Sarahgriffin86 Malaysia
    15 hari lalu
    4.6
  • Yu Yee Oil

    It's one of the best oil for me and my fam when we have an upset tummy especially I always have stomach flu. There's no age limit for using this oil.

    Baca Selanjutnya

  • @LOH GEAU LENG Malaysia
    15 hari lalu
    5
  • Yu Yee Oil

    Good for kids Hilang kembung Very suitable for my kid

    Baca Selanjutnya

  • @Gwenlee Malaysia
    17 hari lalu
    4
  • Yu Yee Oil

    the reliable oil from generations - my 3 children will not go anywhere without this Yu Yee Oil. bloated stomach, indigestion, stomachache - all sorted with...

    Baca Selanjutnya

  • @Aslin Aslin Malaysia
    18 hari lalu
    4.6
  • Yu Yee Oil

    Very suitable for kids, my son feel cool and better after applying it. Every house with kids need Cap Limau Yu Yee Oil.

    Baca Selanjutnya

  • @Aslin Aslin Malaysia
    18 hari lalu
    4.6
  • Cool Inhaler 2ml

    Getting cold frequently, i need a best solution, Hurix's Cool Inhaler very good, effective and esay to bring.

    Baca Selanjutnya

  • @Aslin Aslin Malaysia
    18 hari lalu
    5
  • Plasters Warm Small 7cm x 10cm

    Using it since my childhood, never disappoint us, really worked and trusted by Malaysian.

    Baca Selanjutnya

  • @nadyamiskam Malaysia
    19 hari lalu
    5
  • Yu Yee Oil

    Sangat berkesan ke atas bayi sy lagi2 bila perut bayi Kembung dan meragam. Sapu kan pd bahagian belakang bdn, dada, perut dn tapak kaki. Kerja mak jd mudah...

    Baca Selanjutnya

  • @AziemahGekozen Malaysia
    19 hari lalu
    5
  • Cool Inhaler 2ml

    This is something that I must always have in my purse. Be it flu, cold, or just a simple sneeze, this inhaler relieves my nose immediately.

    Baca Selanjutnya

  • 19 hari lalu
    4.3
  • Yu Yee Oil

    Senang hilangkan kembung pada kanak kanak. Sangat sesuai juga untuk orang dewasa. Bau, yang tidak menyakitkan hidung dan wangi

    Baca Selanjutnya

  • @Hana_suhana Malaysia
    19 hari lalu
    5
  • Yu Yee Oil

    Sesuai sangat untuk urut baby dan pakai selepas mandikan. Urut di belakang badan, perut, tapak kaki. Baby tidur lena sepanjang malam. Kalau kembung perut, ...

    Baca Selanjutnya

  • @Hana_suhana Malaysia
    19 hari lalu
    5
  • Plus ointment

    Sengal-sengal di badan hilang after guna Tiger Balm ni. Kalau pening kepala, urut sikit dengan Tiger Balm nyaman je rasa. Please try it for those yang sela...

    Baca Selanjutnya

  • @stilanordin Malaysia
    19 hari lalu
    3
  • Yu Yee Oil

    Minyak Yu yee ni saya akan pakai pada anak-anak time emergency saja sebab bau dia dan berangin dia kuat sangat. Kadang-kadang anak tak tahan. Tapi harga di...

    Baca Selanjutnya

  • @stilanordin Malaysia
    20 hari lalu
    4
  • Vicks VapoRub Vaporizing Cough And Cold Relief Ointment

    Vicks vaporub ini telah kami gunakan sejak kecil lagi. Kalau selsema atau badan berasa kurang sedap, saya akan sapu vicks di hidung dan dada. Sememangnya i...

    Baca Selanjutnya

  • @hafifah1988 Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Plaster Cool 7cm x 10cm

    plaster cool ini sangat sesuai untuk saya kerana ia melegakan apabila saya sakit kepala atau saya gunakan di anggota badan..tekstur juga sangat selesa apab...

    Baca Selanjutnya

  • @ziana_karim81 Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Plus ointment

    Its calming smell yet so good for people with migrain or headache. Effective to rub at muscle discomfort. But u need to be careful if u use it on light col...

    Baca Selanjutnya

  • @ziana_karim81 Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Plus ointment

    Its calming smell yet so good for people with migrain or headache. Effective to rub at muscle discomfort. But u need to be careful if u use it on light col...

    Baca Selanjutnya

  • @ziana_karim81 Malaysia
    20 hari lalu
    4.6
  • Omron Upper Arm Blood Pressure Monitor JPN500

    Its easy to have this when you are taking care elderly. Easy to use, and accurate reading. Trusted brand for a frontliner like us. Handy and easy to fit i...

    Baca Selanjutnya

  • @ziana_karim81 Malaysia
    20 hari lalu
    4
  • Yu Yee Oil

    Worries no more if you prone to bloated stomach or flatulence. Just rub around your stomach and you will feel better. Not too strong smell.. but it stain o...

    Baca Selanjutnya

  • @LOH GEAU LENG Malaysia
    15 hari lalu
    5
  • Yu Yee Oil

    Good for kids Hilang kembung Very suitable for my kid

    Baca Selanjutnya

  • @Aslin Aslin Malaysia
    18 hari lalu
    5
  • Plasters Warm Small 7cm x 10cm

    Using it since my childhood, never disappoint us, really worked and trusted by Malaysian.

    Baca Selanjutnya

  • @nadyamiskam Malaysia
    19 hari lalu
    5
  • Yu Yee Oil

    Sangat berkesan ke atas bayi sy lagi2 bila perut bayi Kembung dan meragam. Sapu kan pd bahagian belakang bdn, dada, perut dn tapak kaki. Kerja mak jd mudah...

    Baca Selanjutnya

  • @AziemahGekozen Malaysia
    19 hari lalu
    5
  • Cool Inhaler 2ml

    This is something that I must always have in my purse. Be it flu, cold, or just a simple sneeze, this inhaler relieves my nose immediately.

    Baca Selanjutnya

  • @Hana_suhana Malaysia
    19 hari lalu
    5
  • Yu Yee Oil

    Sesuai sangat untuk urut baby dan pakai selepas mandikan. Urut di belakang badan, perut, tapak kaki. Baby tidur lena sepanjang malam. Kalau kembung perut, ...

    Baca Selanjutnya

  • @Hana_suhana Malaysia
    19 hari lalu
    5
  • Plus ointment

    Sengal-sengal di badan hilang after guna Tiger Balm ni. Kalau pening kepala, urut sikit dengan Tiger Balm nyaman je rasa. Please try it for those yang sela...

    Baca Selanjutnya

  • @hafifah1988 Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Plaster Cool 7cm x 10cm

    plaster cool ini sangat sesuai untuk saya kerana ia melegakan apabila saya sakit kepala atau saya gunakan di anggota badan..tekstur juga sangat selesa apab...

    Baca Selanjutnya

  • @ziana_karim81 Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Plus ointment

    Its calming smell yet so good for people with migrain or headache. Effective to rub at muscle discomfort. But u need to be careful if u use it on light col...

    Baca Selanjutnya

  • @ziana_karim81 Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Plus ointment

    Its calming smell yet so good for people with migrain or headache. Effective to rub at muscle discomfort. But u need to be careful if u use it on light col...

    Baca Selanjutnya

  • @ziana_karim81 Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Cool Inhaler 2ml

    Nose block is most common for whom has sinus and alergies to dust. I just love this product as it helps me sleep better when im down with flu and sinus. It...

    Baca Selanjutnya

  • @Nik Nor Aty Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Yu Yee Oil

    Saya selalu menggunakan minyak yu yee pada a anak-anak saya setiap kali selepas mandi.Saya akan sapu rata pada bahagian perut,tapak kaki dan belakang badan...

    Baca Selanjutnya

  • @Fatin2942 Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Cool Inhaler 2ml

    Good for congested nose especially during flu fever. Good value for money too. Long lasting. Lasted about 4 months after been opened.

    Baca Selanjutnya

  • 20 hari lalu
    5
  • Yu Yee Oil

    For decades and centuries my family members used this from generations to generations without doubts.Goods during menstrual period pain and for baby whind ...

    Baca Selanjutnya

  • @Watie abdullah Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Vicks VapoRub Vaporizing Cough And Cold Relief Ointment

    Hanya sapu pada dada melegakan batuk dan pernafasan..Hidung tersumbat cuma perlu ambil sedikit dan letakkan di dlm bekas yg berisi air panas dan wapkan pad...

    Baca Selanjutnya

  • @Watie abdullah Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Yu Yee Oil

    Saya mmg pengguna setia yu yee oil..wajib ada dalam rumah ,.Anak kecil tak meragam bila selalu sapukan pada perut selepas mandi...tiada kembung perut dan m...

    Baca Selanjutnya

  • @Watie abdullah Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Plaster Cool 7cm x 10cm

    Saya selalu mengalami sakit pinggang cuma perlu tampal saja pada bahagian yg sakit dan rehat..kemudian rasa la keberkesannya..sangat mujarab melegakan ras...

    Baca Selanjutnya

  • @Watie abdullah Malaysia
    20 hari lalu
    5
  • Plus ointment

    Wajib ada dlm beg sbb sangat berguna ketika mengalami pening kepala dan loya.. Senang disimpan dlm handbeg ssb x terlalu besar.

    Baca Selanjutnya

  • 20 hari lalu
    5
  • Yu Yee Oil

    Setiap kali anak kembung perut saya akan sapukan minyak yu Yee cap limau.. hasilnya sungguh cepat kerana anak saya akan tidur dengan lena selepas sapuan pe...

    Baca Selanjutnya

  • @stilanordin Malaysia
    19 hari lalu
    3
  • Yu Yee Oil

    Minyak Yu yee ni saya akan pakai pada anak-anak time emergency saja sebab bau dia dan berangin dia kuat sangat. Kadang-kadang anak tak tahan. Tapi harga di...

    Baca Selanjutnya

  • @Jeanny_Ho Malaysia
    1 tahun lalu
    3
  • PROTECT PLUS+ ABSORBENT PANTS

    Get this product for my mother in law. Feed back from her, the adult pants is quite comfortable, absorption is good and doesn't feel muggy. But only one...

    Baca Selanjutnya

  • @Sabna Malaysia
    22 hari lalu
    3.3
  • Yu Yee Oil

    Best products for outer use relief pain mint feeling... Good

    Baca Selanjutnya

  • @Boeyboey96 Malaysia
    10 months ago
    3.3
  • Polident Denture Adhesive Full and Partial False Teeth Fixative - Mint

    love the minty flavour it gives. .Just three drops and it holds strongly!

    Baca Selanjutnya

  • @Fatin2942 Malaysia
    3 months ago
    3.6
  • Vicks VapoRub Vaporizing Cough And Cold Relief Ointment

    Musim pandemik ni, jika tersumbat je hidung mulalah risau... Dengan Vicks vaporub ia memberi kelegaan segera. TQ

    Baca Selanjutnya

  • @skyf1re Malaysia
    1 tahun lalu
    3.8
  • PROTECT PLUS+ ABSORBENT PANTS

    Product is good. Made of durable materials that holds the wearer’s by-products and this matters a lot. Easy on and easy off. Does not spill. Unsure about h...

    Baca Selanjutnya

  • @aminah95 Malaysia
    1 tahun lalu
    3.8
  • PROTECT PLUS+ ABSORBENT PANTS

    Super loved by my mom, the first time she tried the product, she said it feels comfortable just like not wearing any diapers and it does prevent leakage. T...

    Baca Selanjutnya

  • @Gwenlee Malaysia
    17 hari lalu
    4
  • Yu Yee Oil

    the reliable oil from generations - my 3 children will not go anywhere without this Yu Yee Oil. bloated stomach, indigestion, stomachache - all sorted with...

    Baca Selanjutnya

  • @stilanordin Malaysia
    20 hari lalu
    4
  • Vicks VapoRub Vaporizing Cough And Cold Relief Ointment

    Vicks vaporub ini telah kami gunakan sejak kecil lagi. Kalau selsema atau badan berasa kurang sedap, saya akan sapu vicks di hidung dan dada. Sememangnya i...

    Baca Selanjutnya

  • @ziana_karim81 Malaysia
    20 hari lalu
    4
  • Yu Yee Oil

    Worries no more if you prone to bloated stomach or flatulence. Just rub around your stomach and you will feel better. Not too strong smell.. but it stain o...

    Baca Selanjutnya

  • @eariey94 Malaysia
    22 hari lalu
    4
  • Yu Yee Oil

    Good quality of product.. Easy to use and really worth it

    Baca Selanjutnya

  • @Dewiza Malaysia
    22 hari lalu
    4
  • Yu Yee Oil

    used it on my daughters and me.. love the smell.. works for colic problem to sooth the pain...

    Baca Selanjutnya

  • @Nadlekir Malaysia
    22 hari lalu
    4
  • Yu Yee Oil

    BELI MINYAK YU YEE UNTUK ANAK..AGAK PANAS SIKIT.. X SESUAI SGT UNTUK BABY SBB PANAS..TAPI ELOK BUANG ANGIN..UNTUK DEWASA PUN BOLEH PAKAI..BERANGIN JEE SEDA...

    Baca Selanjutnya

  • @Margaret9374 Malaysia
    22 hari lalu
    4
  • Yu Yee Oil

    Whenever my children are having stomach pain, I would use the Yu Yee oil to rub on their stomach. They feel better after applying the oil.

    Baca Selanjutnya

  • @Jlt Malaysia
    22 hari lalu
    4
  • Vicks VapoRub Vaporizing Cough And Cold Relief Ointment

    Effective for nose block.Reliever for children cough.Just love the smell 👍🏻

    Baca Selanjutnya

  • @aricafangjiwai Malaysia
    4 months ago
    4
  • Omron Digital Thermometer MC-246

    Omron digital thermometer is accurate and show quick temperature reading. It save times as its quickly and accurately every time.

    Baca Selanjutnya

  • 4 months ago
    4
  • Vicks VapoRub Vaporizing Cough And Cold Relief Ointment

    saya gunakan ketika saya atau atau anak selsema...sangat membantu melegakan pernafasan.Dapat memberi kelegaan dan tidur yang lena.

    Baca Selanjutnya

  • @Margaret9374 Malaysia
    4 months ago
    4
  • Vicks VapoRub Vaporizing Cough And Cold Relief Ointment

    Being a mother of five is not easy for me especially when my children was down with flu. They will cry till wee hours. Luckily a best friend of mine tau...

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.