Mandian & Pancuran

Mandian & Pancuran

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk mandian & pancuran seperti sabun buku, scrub badan, mandian buih, rawatan mandian dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Mandian & Pancuran

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk mandian & pancuran seperti sabun buku, scrub badan, mandian buih, rawatan mandian dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Produk-Produk

  • @atikamoy Malaysia
    2 hari lalu
    5
  • sabun badan Lasting Fresh

    saya menggunakan dettol lasting fresh sebab ianya sesuai dengan kulit saya yang sensetif.bau yang sangat harum, dan menjadikan kulit lembut 🥰

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Gold Daily Clean Shower Gel

    Walaupun sedikit mahal. Tetapi saya suka dengan kepekatan gel nya. Kewangian yang kuat. Rasa lebih confident lepas menggunakannya.

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Anti-Bacterial Shower Gel Fresh

    Sesuai untuk anak lelaki saya yang kerap beraktiviti di luar. Terasa lebih selamat selepas menggunakan dettol untuk membersihkan badan yang kotor. Kurang k...

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Go Fresh Sakura Blossom Body Wash

    Terasa seperti di jepun 🙈🤭. Saya suka bunga sakura. Bau manis2 dan feminine

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Dove DermaSeries Body Wash

    Sangat disarankan bg pengguna yg mengalami kulit kering dan sensitif. Pengalaman saya... kulit anak saya lebih sihat.

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Cherry Blossom Bath & Shower Gel

    Saya betul2 jatuh cinta dengan Loccitane. Wangi yang kekal. Kulit terasa ringan. Harga sedikit mahal lah...

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Radiant & Renewing Anti-Aging Hydrating Shower Cream

    Pengalaman saya selepas mandi terasa sangat ceria. Lepas mandi mesti best kan. Harga yang berpatutan. Packaging yang menarik perhatian saya.

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • WHITEWATER RUSH FOR MEN

    Bau setiap produk yang sentiasa menceriakan hari2 saya. Kulit terasa lembab selepas setiap mandian. Saya dan keluarga sangat suka.

    Baca Selanjutnya

  • @Mary86 Malaysia
    6 hari lalu
    4.6
  • Sea Minerals & Salt Body Wash

    Lifebuoy sea minerals & salt body wash Is concentrated.. only a pump and it is good for the whole body.. Normally if kill germ body wash will be dry but th...

    Baca Selanjutnya

  • @Asytar Malaysia
    6 hari lalu
    5
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    Im so like it,,, the smell so good, so refreshing, clean my skin and healthy skin... So recomended for you all to try this produc, and the important thing...

    Baca Selanjutnya

  • @nick33 Malaysia
    7 hari lalu
    5
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    I love the smell of this product.. I feel fresh and realised had a good mood every after taking a bath using Lifebuoy SHISO & PINK CLAY BODY WASH. fall in ...

    Baca Selanjutnya

  • @aidiazli80 Malaysia
    7 hari lalu
    4.2
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    Ianya benar-benar memenuhi citarasa kami sekeluarga.. Kulit terasa lembut selepas sekali pemakaian. Haruman serta kesegaran dapat di rasai sepanjang hari w...

    Baca Selanjutnya

  • @irene.siew Malaysia
    7 hari lalu
    4
  • Sea Minerals & Salt Body Wash

    I like the scent, it’s well-rounded fragrance marries the notes of sea salt and lavender, contain natural mineral and it’s really refreshing yet kill 99.9%...

    Baca Selanjutnya

  • @akmam_235 Malaysia
    8 hari lalu
    4.2
  • Sea Minerals & Salt Body Wash

    SEA MINERAL & SALT BODY WASH bukan sahaja membersihkan tetapi ia juga membuatkan kulit terasa lembap dan juga berbau wangi

    Baca Selanjutnya

  • @shazianiTR Malaysia
    8 hari lalu
    4.8
  • Sea Minerals & Salt Body Wash

    Mandian Lifebouy merupakan mandian antibakteria dengan formula detoks yang diperkayakan dengan kelembapan yang membantu menyingkirkan kuman berbahaya sekal...

    Baca Selanjutnya

  • @Tracy Saw Malaysia
    9 hari lalu
    5
  • Sea Minerals & Salt Body Wash

    I like the Lifebuoy Sea Minerals & Salt Body Wash because it makes my skin feeling soft and smooth.The refreshing scent of the Lifebuoy Sea Minerals & Salt...

    Baca Selanjutnya

  • @maviskon Malaysia
    9 hari lalu
    4.6
  • Sea Minerals & Salt Body Wash

    Love the smell and it leave a cottony skin after use .

    Baca Selanjutnya

  • @umizz87 Malaysia
    9 hari lalu
    5
  • Sea Minerals & Salt Body Wash

    Lifebuoy Sea Minerals & Salt body wash is a body shower from "Heaven" because it has an amazing fresh scent of Sea Mineral & Salt which are natural antiba...

    Baca Selanjutnya

  • @atikamoy Malaysia
    2 hari lalu
    5
  • sabun badan Lasting Fresh

    saya menggunakan dettol lasting fresh sebab ianya sesuai dengan kulit saya yang sensetif.bau yang sangat harum, dan menjadikan kulit lembut 🥰

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Gold Daily Clean Shower Gel

    Walaupun sedikit mahal. Tetapi saya suka dengan kepekatan gel nya. Kewangian yang kuat. Rasa lebih confident lepas menggunakannya.

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Anti-Bacterial Shower Gel Fresh

    Sesuai untuk anak lelaki saya yang kerap beraktiviti di luar. Terasa lebih selamat selepas menggunakan dettol untuk membersihkan badan yang kotor. Kurang k...

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Go Fresh Sakura Blossom Body Wash

    Terasa seperti di jepun 🙈🤭. Saya suka bunga sakura. Bau manis2 dan feminine

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Dove DermaSeries Body Wash

    Sangat disarankan bg pengguna yg mengalami kulit kering dan sensitif. Pengalaman saya... kulit anak saya lebih sihat.

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Cherry Blossom Bath & Shower Gel

    Saya betul2 jatuh cinta dengan Loccitane. Wangi yang kekal. Kulit terasa ringan. Harga sedikit mahal lah...

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • Radiant & Renewing Anti-Aging Hydrating Shower Cream

    Pengalaman saya selepas mandi terasa sangat ceria. Lepas mandi mesti best kan. Harga yang berpatutan. Packaging yang menarik perhatian saya.

    Baca Selanjutnya

  • @ImaFouat Malaysia
    5 hari lalu
    5
  • WHITEWATER RUSH FOR MEN

    Bau setiap produk yang sentiasa menceriakan hari2 saya. Kulit terasa lembab selepas setiap mandian. Saya dan keluarga sangat suka.

    Baca Selanjutnya

  • @Asytar Malaysia
    6 hari lalu
    5
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    Im so like it,,, the smell so good, so refreshing, clean my skin and healthy skin... So recomended for you all to try this produc, and the important thing...

    Baca Selanjutnya

  • @nick33 Malaysia
    7 hari lalu
    5
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    I love the smell of this product.. I feel fresh and realised had a good mood every after taking a bath using Lifebuoy SHISO & PINK CLAY BODY WASH. fall in ...

    Baca Selanjutnya

  • @Tracy Saw Malaysia
    9 hari lalu
    5
  • Sea Minerals & Salt Body Wash

    I like the Lifebuoy Sea Minerals & Salt Body Wash because it makes my skin feeling soft and smooth.The refreshing scent of the Lifebuoy Sea Minerals & Salt...

    Baca Selanjutnya

  • @umizz87 Malaysia
    9 hari lalu
    5
  • Sea Minerals & Salt Body Wash

    Lifebuoy Sea Minerals & Salt body wash is a body shower from "Heaven" because it has an amazing fresh scent of Sea Mineral & Salt which are natural antiba...

    Baca Selanjutnya

  • @ezza.athirah Malaysia
    9 hari lalu
    5
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    Very creamy base and leave your body softly. I love how creamy and thick it is. You can feel the softness after you wash ur body. It is so moisturise. I lo...

    Baca Selanjutnya

  • @Rumaiza Malaysia
    10 hari lalu
    5
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    Wangi sangat... Anak² pn suka sgt baunya.Malah slps mandi,bau pn masih tk hilang. Kulit terasa lembut dan segar. Sangat berbaloi kalau gunakan sabun ni.

    Baca Selanjutnya

  • @CikMiza83 Malaysia
    11 hari lalu
    5
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    Selepas 12hari saya mencuba Shiso & Pink Clay kulit saya sedikit kering kemungkinan di sebabkan pengelupasan kulit secara halus. Semasa membilas kulit sedi...

    Baca Selanjutnya

  • @ASIMAH Malaysia
    11 hari lalu
    5
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    puas hati menggunakan body wash ini.bebas alkohol dan melembutkan kulit..baunya sungguh harum semerbak. kami sekeluarga gemar menggunakannya.

    Baca Selanjutnya

  • @Xiutimtim Malaysia
    11 hari lalu
    5
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    New #beauty review: Lifebuoy Shiso & Pink Clay Detox from acne causing germs antibacterial body wash. I tried this body wash, which contains the natural...

    Baca Selanjutnya

  • @Hazwaniey Malaysia
    12 hari lalu
    5
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    Best sangat guna.. Bau wangi bunga2 buat rasa segar.. Lembut pada kulit.. Sesuai dgn kulit.. Sesuai utk seisi keluarga

    Baca Selanjutnya

  • @Mazlina_76 Malaysia
    22 hari lalu
    1
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    Melembut dan menyegarkan kulit, membunuh kuman, kulit sihat dan bersih, pilihan keluarga saya

    Baca Selanjutnya

  • @Norc83 Malaysia
    4 months ago
    1.2
  • Micellar Body Wash

    Saya sangat menyukai Dove Micellar Bath Gel kerana ianya sangat harum dan menyegarkan.Kulit saya kekal harum dan lembap selepas mandi.Bau dan kesegarannya ...

    Baca Selanjutnya

  • @Sharongui Malaysia
    2 tahun lalu
    1.5
  • Dove DermaSeries Body Wash

    Products are quite satisfying although it does not provide the comfort which I am looking for as my eczema flare is rather extreme with the usual itchiness...

    Baca Selanjutnya

  • @wanashida Malaysia
    27 hari lalu
    1.7
  • Ultra Moisturizing Bath And Wash With Aloe Vera And Almond Oil

    Ia nya sangat lembut dan sesuai untuk bayi yg sedang membesar dapat membantu ibu ibu yang memikirkan sabun yang sesuai untuk anak

    Baca Selanjutnya

  • @Haywra Malaysia
    1 month ago
    2
  • Charcoal and Mint Body Wash

    Iike this product. All of my family used it too. Its fresh ang got long lasting fragrance!

    Baca Selanjutnya

  • @milkytyng Malaysia
    1 tahun lalu
    2.2
  • Matcha Green Tea and Aloe Vera Body Wash

    The disinfection function not much work. Just like a normal shower cream.

    Baca Selanjutnya

  • @Syahidasalleh Malaysia
    2 tahun lalu
    2.3
  • Go Fresh Relaxing Hydration Body Wash

    I love the smell. The lavender and chamomile fragrance reminds me of spa feeling. Since I have a baby going for a spa or having me time isnt my priority fo...

    Baca Selanjutnya

  • @shahrilzai Malaysia
    16 hari lalu
    2.4
  • Radiant & Renewing Anti-Aging Hydrating Shower Cream

    Dari packaging pun dah menarik ,bau yang wangi n tahan lama serta Harga yang berpatutan

    Baca Selanjutnya

  • @darlinsayang Malaysia
    23 hari lalu
    2.6
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    Mandian ini sangat bagus. Boleh menyingkirkan bakteria. Ianya wangi, banyak buih dan menyegarkan. Saya suka mandian baru ini.

    Baca Selanjutnya

  • 3 months ago
    2.6
  • Pinita Colada Shower Gel

    Used once... I really love the combination of pineapple and coconut... Best supplements for the skin actually. The smell is super nice and I really love th...

    Baca Selanjutnya

  • 25 hari lalu
    2.8
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    Setiap kali lepas mandi bau dia memang semerbak. Selain itu, badan terasa sangat bersih dan segar

    Baca Selanjutnya

  • @hauranazhifa Malaysia
    5 months ago
    2.8
  • Micellar Body Wash

    Best sgt sabun dove ny..wangi..saya suka sgt..serasi ng kulit saya..lembut xde dh kulit kering..i loved it..

    Baca Selanjutnya

  • @Meonlee Malaysia
    2 tahun lalu
    2.8
  • Dove DermaSeries Body Wash

    It's gentle and fragrance free body wash, suitable for sensitive skin.

    Baca Selanjutnya

  • @kengwaifoong Malaysia
    2 tahun lalu
    2.8
  • Dove DermaSeries Body Wash

    I have quite sensitive skin. I've first tried the body wash. It's not foamy but it does cleans. However, when I tried the lotion, it doesn't suit me as I d...

    Baca Selanjutnya

  • @shahrilzai Malaysia
    16 hari lalu
    3
  • Shiso & Pink Clay Body Wash

    Sangat sesuai pada kulit yang sensetif,sebagai pelembap,wangi ,dapat lindungin kulit saya

    Baca Selanjutnya

  • @hornicole Malaysia
    4 months ago
    3
  • Micellar Body Wash

    First time using Micellar product and I love it! Refreshing green tea scent keeps me awakes all the times, especially after my morning bath. Texture is sof...

    Baca Selanjutnya

  • @shafathaqif Malaysia
    4 months ago
    3
  • Micellar Body Wash

    i had used this product almost a week and notice it make my skin soft and clean.Its best recommended if u used it after u sweat a lot esp those who have he...

    Baca Selanjutnya

  • @Cycrac Malaysia
    1 tahun lalu
    3
  • Coconut Water and Mimosa Flower body wash

    The fragrance it good The product is gentle Liking the selling point that it environmental conscious Tho, with the motive of selling point, recommend...

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.