CIF CIF Cream Lemon

4.5 357 ulasan 97% recommend this product!
CIF CIF Cream Lemon

Ulasan Ahli | 357

Tapis Ulasan

Berkesan menanggalkan kotoran dan minyak
11 hari lalu
4.4/5
Dibeli oleh pengulas
Produk ini sangat berkesan menanggalkan kotoran dan minyak selepas selesai memasak. Masih setia menggunakan cif ni. Dah be berapa tahun tak pernah tukar lagi. Sebab terbukti berkesan. Murah nak bersihkan dapur bila ada cif.

Akan Menyarankan !
CIF Cream Lemon
14 hari lalu
3/5
Dibeli oleh pengulas
Berkesan dalam menghilangkan kesan minyak dan kotoran degil pada pinggan mangkuk.

Akan Menyarankan !
cif
17 hari lalu
5/5
Dibeli oleh pengulas
best wajib ada kat rumah settle sental toilet kejap je dah bersih berkilat

Akan Menyarankan !
Cif cream lemon
17 hari lalu
5/5
Dibeli oleh pengulas
Bagus utk sental bersihkan kotoran minyak serta kerak lebihan masakan yg tumpah diatas dapur gas. Tanpa tinggal kan kesan pd alatan perkakas dapur. Berbau lemon.

Akan Menyarankan !
Pencuci pinggan terbaik setakat ini
17 hari lalu
4.4/5
Dibeli oleh pengulas
Banyak pencuci pinggan saya dah guna, tapi Cif ni lebih baik. dan produk terbarunya CIF Cream Lemon ini ada tekstur yang berbeza sikit dan lebih baik dari sebelumnya.

Akan Menyarankan !

Blog

03 March 2023
Long-lasting mascaras: Top 5 approved by our community

Looking for long-lasting mascaras for thick and glossy lashes? In this article, we provide you with a list of the top 5...

01 March 2023
Squalane: What is it? How does it benefit your skin and hair?

Squalane is a hydrating molecule derived from both plant, human and animal fats. It mimics your skin’s natural oi...

23 February 2023
Korean beauty products you should stock up on and our top 4 picks!

Korean beauty products are known to be gentle, hydrating and has a long-term approach to skincare to help people achiev...