Penjagaan Bayi

Penjagaan Bayi

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk penjagaan bayi seperti produk mandian, produk merapi, puting, melegakan gigi dan banyak lagi,

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Penjagaan Bayi

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk penjagaan bayi seperti produk mandian, produk merapi, puting, melegakan gigi dan banyak lagi,

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Produk-Produk

  • @Ling hui juin Malaysia
    1 month ago
    5
  • Bayi Head To Toe Wash

    Very convenient as this soap can be used from head to toes. The bubble can be easily washed off. Baby smells so good after shower

    Baca Selanjutnya

  • @SyazaFaiq Malaysia
    1 month ago
    5
  • Baby Dove Sensitive moisture tip to toe wash

    Anak saya mengalami alahan dan kegatalan pada kulit tubuh badan jika silap menggunakan produk yang tidak sesuai dengan kulitnya.. Tapi setelah bertukar kep...

    Baca Selanjutnya

  • @evaong87 Malaysia
    1 month ago
    3.8
  • Baby Daily Lotion With Shea Butter

    I love this product so much. I have been using this lotion for my baby since she was born until now (2 years old). Not only it moisturizes the skin, it is ...

    Baca Selanjutnya

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    1 month ago
    3.6
  • Kids Yogurt Head To Toe Wash Bubble Gum

    Mandian dari hujung rambut hingga hujung kaki Pureen untuk kanak kanak mempunyai bau yang sedap, harga berpatutan tetapi kurang efektif membersihkan badan ...

    Baca Selanjutnya

  • @Juleeliana Malaysia
    1 month ago
    5
  • S1

    Harga dan kualiti sngat la bagus.... senang nak bawa ke mana2... mudah kan kerja Saya..

    Baca Selanjutnya

  • @hajarfatin_17 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Kids Yogurt Syampu Strawberry

    Mandian yogurt ini sangat2 wangi dan menyegarkan.. bila cium anak dr kepala.. mesti akan terhidu2 dibahagian sekitar.. anak-ank saya sgt menggemarinya..sab...

    Baca Selanjutnya

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    1 month ago
    5
  • Bayi Head To Toe Wash

    I love using this brand for my baby because its complete from head to toe. Easy used with reasonable price but excellent job. The smell is nice for baby

    Baca Selanjutnya

  • @TBHERE Malaysia
    1 month ago
    5
  • Bayi Head To Toe Wash

    Saya sukakan mandian bayi head to toe pureen ini kerana tak perlu nak syampu berasingan apabila nak mandikan bayi saya.. Dan bau nya sungguh harum. Buat sa...

    Baca Selanjutnya

  • @behbeh2u Malaysia
    1 month ago
    3.6
  • Bayi sabun badan

    Receive from friend as Christmas gift, which I don’t have a baby at home so I use it myself, I like the smells!

    Baca Selanjutnya

  • @syafiqah1999 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Baby Daily Lotion With Shea Butter

    bagus lotion ni , sangat bagus untuk kulit baby yang sensitiv . lembut dan wangi

    Baca Selanjutnya

  • @syafiqah1999 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Baby Dove Sensitive moisture tip to toe wash

    anak anak saya memang mengguna shampoo mandian dove ini , sangat lembut dan wangi . sesuai kulit jadi tidak sensitiv . sangat bagus

    Baca Selanjutnya

  • @vveeenaaa08 Malaysia
    5 months ago
    5
  • Bayi Head To Toe Wash

    you would never believe if i say that i use this baby head to toe to wash my face every time. it is skin-friendly and doesn't cause irritation. it also has...

    Baca Selanjutnya

  • @Dayen Malaysia
    10 months ago
    3.3
  • Kids Yogurt Syampu Strawberry

    I love the scent, smell like a real strawberry yogurt. In the beginning, the shampoo works fine but after about 10 washes, my daughter's hair became rough ...

    Baca Selanjutnya

  • @fancytong Malaysia
    10 months ago
    4.8
  • NIVEA BABY Soothing Caring Oil 200ml

    I like to use this caring oil as Its texture melts into the skin, instantly nourishing and softening it. it makes my skin moisture and smooth.

    Baca Selanjutnya

  • @avilaaa__ Malaysia
    11 months ago
    5
  • Baby Daily Lotion With Shea Butter

    This baby lotion is very recommended for sensitive skin. It moistures and nourishes the skin. Thank you so much for this good product! ❤

    Baca Selanjutnya

  • @Adibatul Malaysia
    11 months ago
    5
  • NIVEA BABY Daily Protection Smoothy Cream

    I like this product and have been used it for a year.

    Baca Selanjutnya

  • @atikarahman Malaysia
    11 months ago
    4.3
  • Kids Yogurt Head To Toe Wash Raspberry

    Im using this product for my babies, and it smell so good on them. It also make my daughter hair a bit smoother. I will keep using this product.

    Baca Selanjutnya

  • @kokxuanyee Malaysia
    11 months ago
    4.8
  • NIVEA BABY Soothing Caring Oil 200ml

    This caring oil is gentle on my baby's skin, it can absorb fast and non greasy. it is efficient and the scent smell is mild and natural.

    Baca Selanjutnya

  • @Ling hui juin Malaysia
    1 month ago
    5
  • Bayi Head To Toe Wash

    Very convenient as this soap can be used from head to toes. The bubble can be easily washed off. Baby smells so good after shower

    Baca Selanjutnya

  • @SyazaFaiq Malaysia
    1 month ago
    5
  • Baby Dove Sensitive moisture tip to toe wash

    Anak saya mengalami alahan dan kegatalan pada kulit tubuh badan jika silap menggunakan produk yang tidak sesuai dengan kulitnya.. Tapi setelah bertukar kep...

    Baca Selanjutnya

  • @Juleeliana Malaysia
    1 month ago
    5
  • S1

    Harga dan kualiti sngat la bagus.... senang nak bawa ke mana2... mudah kan kerja Saya..

    Baca Selanjutnya

  • @hajarfatin_17 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Kids Yogurt Syampu Strawberry

    Mandian yogurt ini sangat2 wangi dan menyegarkan.. bila cium anak dr kepala.. mesti akan terhidu2 dibahagian sekitar.. anak-ank saya sgt menggemarinya..sab...

    Baca Selanjutnya

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    1 month ago
    5
  • Bayi Head To Toe Wash

    I love using this brand for my baby because its complete from head to toe. Easy used with reasonable price but excellent job. The smell is nice for baby

    Baca Selanjutnya

  • @TBHERE Malaysia
    1 month ago
    5
  • Bayi Head To Toe Wash

    Saya sukakan mandian bayi head to toe pureen ini kerana tak perlu nak syampu berasingan apabila nak mandikan bayi saya.. Dan bau nya sungguh harum. Buat sa...

    Baca Selanjutnya

  • @syafiqah1999 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Baby Daily Lotion With Shea Butter

    bagus lotion ni , sangat bagus untuk kulit baby yang sensitiv . lembut dan wangi

    Baca Selanjutnya

  • @syafiqah1999 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Baby Dove Sensitive moisture tip to toe wash

    anak anak saya memang mengguna shampoo mandian dove ini , sangat lembut dan wangi . sesuai kulit jadi tidak sensitiv . sangat bagus

    Baca Selanjutnya

  • @vveeenaaa08 Malaysia
    5 months ago
    5
  • Bayi Head To Toe Wash

    you would never believe if i say that i use this baby head to toe to wash my face every time. it is skin-friendly and doesn't cause irritation. it also has...

    Baca Selanjutnya

  • @avilaaa__ Malaysia
    11 months ago
    5
  • Baby Daily Lotion With Shea Butter

    This baby lotion is very recommended for sensitive skin. It moistures and nourishes the skin. Thank you so much for this good product! ❤

    Baca Selanjutnya

  • @Adibatul Malaysia
    11 months ago
    5
  • NIVEA BABY Daily Protection Smoothy Cream

    I like this product and have been used it for a year.

    Baca Selanjutnya

  • @nazimah Malaysia
    11 months ago
    5
  • Natural Baby Bath & Body Wash

    Sesuai untuk ke semua anak2 saya..bau yang mengharumkan dan segar untuk anak2....i likes

    Baca Selanjutnya

  • @meezdila84 Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • NIVEA BABY Daily Protection Smoothy Cream

    Saya sangat recommended produk ini pada bayi yang mengalami masalah kulit kering seperti anak saya.Sangat boleh dipercayai.Bau pun sangat soft,harum dan ap...

    Baca Selanjutnya

  • @nurul.mdlazim Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • NIVEA BABY Soothing Caring Oil 200ml

    NIVEA Baby Smoothy Cream deeply moisturizes baby's skin for 24 hours and helps soothe skin irritation keeping the skin healthy and soft. Recommended my bab...

    Baca Selanjutnya

  • @Katizah Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • NIVEA BABY Daily Protection Smoothy Cream

    Lembut tak melekit Dan tak berminyak selesa di pakai .....Dan wangi sepanjang hari

    Baca Selanjutnya

  • @Juddiin Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Baby Dove Sensitive moisture tip to toe wash

    Saya dan anak- anak memang pengguna barangan dove..mandian ini adalah slah satu darinye..wangi,lembut dan amat2 terasa segar apabila menggunakan nya.

    Baca Selanjutnya

  • @Puterizetty Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • NIVEA BABY Daily Protection Smoothy Cream

    Recommended pada baby yg mengalami kulit kering seperti anak saya... Bau pun harum dan lembut... Memang sesuai pada bayi , kanak-kanak dan pada orang dewas...

    Baca Selanjutnya

  • @Yusri yusop Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • NIVEA BABY Soothing Caring Oil 200ml

    I love this nivea product because it helps to soften and nourish my child's skin in good health.

    Baca Selanjutnya

  • @Fidah87 Malaysia
    2 tahun lalu
    3
  • Angel Baby - Calming Lavender Body Wash & Shampoo

    Baunya yang wangi dan lembut apabila digunakan pada bayi

    Baca Selanjutnya

  • @Dayen Malaysia
    10 months ago
    3.3
  • Kids Yogurt Syampu Strawberry

    I love the scent, smell like a real strawberry yogurt. In the beginning, the shampoo works fine but after about 10 washes, my daughter's hair became rough ...

    Baca Selanjutnya

  • @Zafirah_Azli Malaysia
    2 tahun lalu
    3.6
  • Baby Dove Sensitive moisture lotion

    I dont like the finishing this lotion on my babys skin. Its have that sticky almost not overall dry feeling. Which make sense for the moisture it claim. Bu...

    Baca Selanjutnya

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    1 month ago
    3.6
  • Kids Yogurt Head To Toe Wash Bubble Gum

    Mandian dari hujung rambut hingga hujung kaki Pureen untuk kanak kanak mempunyai bau yang sedap, harga berpatutan tetapi kurang efektif membersihkan badan ...

    Baca Selanjutnya

  • @behbeh2u Malaysia
    1 month ago
    3.6
  • Bayi sabun badan

    Receive from friend as Christmas gift, which I don’t have a baby at home so I use it myself, I like the smells!

    Baca Selanjutnya

  • @evaong87 Malaysia
    1 month ago
    3.8
  • Baby Daily Lotion With Shea Butter

    I love this product so much. I have been using this lotion for my baby since she was born until now (2 years old). Not only it moisturizes the skin, it is ...

    Baca Selanjutnya

  • @Jelitasyuhada Malaysia
    1 tahun lalu
    3.8
  • NIVEA BABY Daily Protection Smoothy Cream

    Anak saya ada eczema yang sangat mild,tak boleh sebarang pakai lotion,dengan Nivea Baby Cream saya sangat berpuas hati kerana tidak lagi kulit menjadi keri...

    Baca Selanjutnya

  • @mierayshraa Malaysia
    1 tahun lalu
    3.8
  • NIVEA BABY Soothing Caring Oil 200ml

    This oil really makes the baby skin feels soft and moist! Just few drops of the oil can spread to wide skin surfaces. It doesn’t have any smell, which is g...

    Baca Selanjutnya

  • @slyviama Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • Baby Dove Sensitive moisture tip to toe wash

    My kids love it so much since it does not make their eyes painful.

    Baca Selanjutnya

  • @Sheraluvly Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • NIVEA BABY Soothing Caring Oil 200ml

    Bila pakai kan dekat baby.. Sapu-sapu urut dengan lembut, baby pon diam je and relax. Suke si manja kecik ni kita usap-usap dia. Massage dia dengan lembut,...

    Baca Selanjutnya

  • @Sheraluvly Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • NIVEA BABY Daily Protection Smoothy Cream

    Sangat lembut lotion ni. .. Pakai kan dekat baby pon lembut je... Suke si manja. Kulit pon jadi tidak kering..., lembap sentiasa. Best sangat-sangat.

    Baca Selanjutnya

  • @adaz0902 Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • NIVEA BABY Soothing Caring Oil 200ml

    The scent is not very strong, moisturise the skin and feels soft after using it

    Baca Selanjutnya

  • @Nurhazlin Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • NIVEA BABY Soothing Caring Oil 200ml

    Caring oil ni sangat best la sbb minyak dia boleh buat uratan manja pada tubuh baby yg boleh menenangkan baby. Selain itu caring oil ni juga boleh sapu pa...

    Baca Selanjutnya

  • @fatin1993 Malaysia
    2 tahun lalu
    4
  • Baby Dove Rich Moisture Shampoo

    sungguh selesa, sedap baunya dan ianya membuatkan bayi saya sentiasa seronok dan berada dalam keadaan selesa!

    Baca Selanjutnya

  • @Salina89 Malaysia
    1 tahun lalu
    4.2
  • NIVEA BABY Daily Protection Smoothy Cream

    Produk yang baik. Sesuai dengan kulit bayi saya. Tekstur yang ringan dan tidak melekit..

    Baca Selanjutnya

  • @FaaAhmad Malaysia
    1 tahun lalu
    4.2
  • NIVEA BABY Daily Protection Smoothy Cream

    Love this cream bcause it makes my baby's skin so soft,moisture and smooth..i like the smell of the cream even myself also applied it on my body..most impo...

    Baca Selanjutnya

  • @Nouramir Malaysia
    1 tahun lalu
    4.2
  • NIVEA BABY Soothing Caring Oil 200ml

    Upon application, it has a weird scent, from nice to almost foul. I thought it is because of the almond oil, but since the cream has it too, I think it’s j...

    Baca Selanjutnya

  • @maddy_ismail Malaysia
    2 tahun lalu
    4.2
  • Baby Dove Rich Moisture Lotion

    Hai! saya suka sangat lotion ni sebab <br />1. Bau dia lembut sangat! macam bau susu + bunga tapi lembut sangat<br />2. Tidak ada kesan rengsa pada kulit b...

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.