Nurseri & Keselamatan

Nurseri & Keselamatan

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk asuhan dan keselamatan untuk bayi anda, seperti kunci kabinet, keselamatan elektrik, kelambu, kawalan jauh bayi dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Nurseri & Keselamatan

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk asuhan dan keselamatan untuk bayi anda, seperti kunci kabinet, keselamatan elektrik, kelambu, kawalan jauh bayi dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

  • @kokxuanyee Malaysia
    5 hari lalu
    4.6
  • Lotion

    Johnson's baby's range products are free from hash chemical and harmful ingredients, it is suit to baby and children, this baby lotion with clinically-prov...

    Baca Selanjutnya

  • @ziana_karim81 Malaysia
    6 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Smell good, silky soft touch. Gentle on baby and even for adult with sensitive skin. Keeps u fresh all time. Recommended for those who are tendency for swe...

    Baca Selanjutnya

  • @meryne Malaysia
    8 hari lalu
    4.6
  • Lotion

    I apply this lotion on my son body every night before he sleep, it helps moisturized his skin and feel soft.

    Baca Selanjutnya

  • @fennysong Malaysia
    8 hari lalu
    4.6
  • Top-To-Toe Bath

    This baby product range that contains 0% parabens, phthalates or any undesirable chemical, It is specially designed to be ultra-light and gentle for baby's...

    Baca Selanjutnya

  • @fennysong Malaysia
    8 hari lalu
    4.6
  • Milk + Oats Bath

    JOhnson's baby bath is the ideal cleanser that gently removes dirt and protecting my baby's skin, it is gentle and yet leaving my baby with healthier skin...

    Baca Selanjutnya

  • @wongweiwei Malaysia
    9 hari lalu
    4.6
  • Lotion

    I like Johnson's products as there are trustable and durable. this Johnson lotion helps to support moisture in the skin; and nourishes the skin at the same...

    Baca Selanjutnya

  • @Asmarulhusna Malaysia
    11 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Sebagai pengguna..sy memilih bedak johnson baby balsom ni..sebab baunye yg wangi dan sesuai utk seluruh isi keluarga kami..anak2 sy juga suka akn baunye yg...

    Baca Selanjutnya

  • 12 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Sebagai seorang ibu.. sememangnya saya mahukan sesuatu yang terbaik dan selamat utk di pakai oleh anak termasuklah barangan keperluan anak saya seperti bab...

    Baca Selanjutnya

  • @Imahgucco Malaysia
    12 hari lalu
    4.3
  • Blossoms Powder

    Wangi sangat bauan floral lembut dan manis, anak kurang berpeluh.

    Baca Selanjutnya

  • @Shahrefah Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Suka dgn bauan talkum. Badan rasa nyaman. Harga berpatutan. Wajib ada sebotol di rumah. Anak² pun suka. No

    Baca Selanjutnya

  • @Idayu_shaari Malaysia
    13 hari lalu
    4.6
  • Blossoms Powder

    Honestly....i guna untuk my 3rd baby sebab nk try je..xtau plak bila dah guna wangi 1 badan...paling best xmengeringkan kulit baby...

    Baca Selanjutnya

  • @Nuraine Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Bau yang sangat wangi Dan lembut🥰❤️baby rasa selesa Dan wangi sepanjang Hari...

    Baca Selanjutnya

  • @chikputeh Malaysia
    13 hari lalu
    4.6
  • Blossoms Powder

    Very smell,soft,easy to use and easy to bring anywhere.

    Baca Selanjutnya

  • 13 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    I guna bedak Johnson's ini selama 11 tahun, dari anak i 1 hingga ke 3 pun sama. Bedak yang sangat bagus, wangi dan lembut. Bukan saja sesuai UTK baby, tap...

    Baca Selanjutnya

  • @cwynns Malaysia
    13 hari lalu
    4
  • Top-To-Toe Bath

    not foamy type. scent are just ok. cheap and easy to find in everywhere. not so easy to rub off.

    Baca Selanjutnya

  • @Nrull Malaysia
    14 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Kulit baby sangat lembut dan wangi. Baby rasa selesa tiap kali menggunakannya.

    Baca Selanjutnya

  • @Eykaali Malaysia
    15 hari lalu
    2.3
  • Blossoms Powder

    Johnson's baby pilihan kami..blossom powder bau yang sangat lembut dan wangi..kulit pn lembut halus bila pakai..love it forever..

    Baca Selanjutnya

  • @Seety Malaysia
    15 hari lalu
    4.6
  • Blossoms Powder

    Wangi lembut halus dan tahan lama, bau seperti bayi baru lahir..

    Baca Selanjutnya

  • @ziana_karim81 Malaysia
    6 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Smell good, silky soft touch. Gentle on baby and even for adult with sensitive skin. Keeps u fresh all time. Recommended for those who are tendency for swe...

    Baca Selanjutnya

  • @Asmarulhusna Malaysia
    11 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Sebagai pengguna..sy memilih bedak johnson baby balsom ni..sebab baunye yg wangi dan sesuai utk seluruh isi keluarga kami..anak2 sy juga suka akn baunye yg...

    Baca Selanjutnya

  • 12 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Sebagai seorang ibu.. sememangnya saya mahukan sesuatu yang terbaik dan selamat utk di pakai oleh anak termasuklah barangan keperluan anak saya seperti bab...

    Baca Selanjutnya

  • @Shahrefah Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Suka dgn bauan talkum. Badan rasa nyaman. Harga berpatutan. Wajib ada sebotol di rumah. Anak² pun suka. No

    Baca Selanjutnya

  • @Nuraine Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Bau yang sangat wangi Dan lembut🥰❤️baby rasa selesa Dan wangi sepanjang Hari...

    Baca Selanjutnya

  • 13 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    I guna bedak Johnson's ini selama 11 tahun, dari anak i 1 hingga ke 3 pun sama. Bedak yang sangat bagus, wangi dan lembut. Bukan saja sesuai UTK baby, tap...

    Baca Selanjutnya

  • @Nrull Malaysia
    14 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Kulit baby sangat lembut dan wangi. Baby rasa selesa tiap kali menggunakannya.

    Baca Selanjutnya

  • @Fanieza_Rizwan Malaysia
    15 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Saya memang suka bedak bayi jenama j&j ni, bukan sahaja wangi, tapi sangat bagus untuk kulit sensitif macam anak saya, anak saya tak boleh berpeluh,kalau b...

    Baca Selanjutnya

  • @Anisismail86 Malaysia
    15 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Bedak J&J sesuai digunakan oleh semua peringkat umur.. Selepas mandi, pakai dibadan untuk Bau yang meyegarkan sepanjang hari. Bedak ini sangat membantu bil...

    Baca Selanjutnya

  • @Nurdhia23 Malaysia
    15 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Dari anak sulung sampai anak bongsu.. haruman bedak Blossom mewangikan anak-anak. Mama pun suka pakai juga... Bau yg wangi dan segar... Amat menenangkan.....

    Baca Selanjutnya

  • @Nik Nor Aty Malaysia
    15 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Saya suka bedak Blossom dari Johnsons & Johnsons kerana baunya yang wangi dan boleh dipakai oleh semua golongan tak kira bayi,kanam-kanak mahupun dewasa

    Baca Selanjutnya

  • @Idawangi Malaysia
    15 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    wangi,lembut pada kulit...bau wangi melekat lama..tidak memberikan iritasi pada kulit.

    Baca Selanjutnya

  • @nurmasita Malaysia
    18 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Suami saya pengguna tegar bedak j&j blossim. Bukan sahaja untuk bayi dan kanak-kanak, malah orang dewasa pun menggemari bedak ini.

    Baca Selanjutnya

  • @Ctmoon Malaysia
    25 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Sangat² suka bau dia,sudah 10 tahun lebih menggunakan baby blossoms ni sangat recommended lovitt😍❤️

    Baca Selanjutnya

  • @nurmasita Malaysia
    29 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    produk ini sangat disukai oleh keluarga saya, bau yang sangat lembut dan wangi.

    Baca Selanjutnya

  • @Faezah.m.atan Malaysia
    1 month ago
    5
  • Top-To-Toe Bath

    I used this on my 5month baby.. didnt irritated and dry skin. The smell was so good like little bit fruity but very calming soft scent. Need to use lots ...

    Baca Selanjutnya

  • @Faezah.m.atan Malaysia
    1 month ago
    5
  • Blossoms Powder

    I used this talkpowder everyday after bath and my skin is very sensitive and sometimes when Im itchy, can be relief using this only.. Plus the scent if v...

    Baca Selanjutnya

  • @Mila_rosli Malaysia
    1 month ago
    5
  • Blossoms Powder

    Bedak yang ni sangat wangi. Bukan bayi sahaja yang boleh pakai malah orang dewasa juga sesuai untuk pakai. Bedak blossom juga lembut bila disapu pada kulit...

    Baca Selanjutnya

  • @Eykaali Malaysia
    15 hari lalu
    2.3
  • Blossoms Powder

    Johnson's baby pilihan kami..blossom powder bau yang sangat lembut dan wangi..kulit pn lembut halus bila pakai..love it forever..

    Baca Selanjutnya

  • @cwynns Malaysia
    13 hari lalu
    4
  • Top-To-Toe Bath

    not foamy type. scent are just ok. cheap and easy to find in everywhere. not so easy to rub off.

    Baca Selanjutnya

  • @Imahgucco Malaysia
    12 hari lalu
    4.3
  • Blossoms Powder

    Wangi sangat bauan floral lembut dan manis, anak kurang berpeluh.

    Baca Selanjutnya

  • @fennysong Malaysia
    1 month ago
    4.3
  • Milk + Oats Bath

    Johnson's Milk + Oats Body Wash is enriched with Vitamin which it’s an essential ingredient for maintaining healthy skin. It delivers 24 moisturization and...

    Baca Selanjutnya

  • @kokxuanyee Malaysia
    5 hari lalu
    4.6
  • Lotion

    Johnson's baby's range products are free from hash chemical and harmful ingredients, it is suit to baby and children, this baby lotion with clinically-prov...

    Baca Selanjutnya

  • @meryne Malaysia
    8 hari lalu
    4.6
  • Lotion

    I apply this lotion on my son body every night before he sleep, it helps moisturized his skin and feel soft.

    Baca Selanjutnya

  • @fennysong Malaysia
    8 hari lalu
    4.6
  • Top-To-Toe Bath

    This baby product range that contains 0% parabens, phthalates or any undesirable chemical, It is specially designed to be ultra-light and gentle for baby's...

    Baca Selanjutnya

  • @fennysong Malaysia
    8 hari lalu
    4.6
  • Milk + Oats Bath

    JOhnson's baby bath is the ideal cleanser that gently removes dirt and protecting my baby's skin, it is gentle and yet leaving my baby with healthier skin...

    Baca Selanjutnya

  • @wongweiwei Malaysia
    9 hari lalu
    4.6
  • Lotion

    I like Johnson's products as there are trustable and durable. this Johnson lotion helps to support moisture in the skin; and nourishes the skin at the same...

    Baca Selanjutnya

  • @Idayu_shaari Malaysia
    13 hari lalu
    4.6
  • Blossoms Powder

    Honestly....i guna untuk my 3rd baby sebab nk try je..xtau plak bila dah guna wangi 1 badan...paling best xmengeringkan kulit baby...

    Baca Selanjutnya

  • @chikputeh Malaysia
    13 hari lalu
    4.6
  • Blossoms Powder

    Very smell,soft,easy to use and easy to bring anywhere.

    Baca Selanjutnya

  • @Seety Malaysia
    15 hari lalu
    4.6
  • Blossoms Powder

    Wangi lembut halus dan tahan lama, bau seperti bayi baru lahir..

    Baca Selanjutnya

  • @Intannoxari Malaysia
    15 hari lalu
    4.6
  • Blossoms Powder

    Reasonable price, soft pleasant scent. The whole family use it.

    Baca Selanjutnya

  • @ziana_karim81 Malaysia
    6 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Smell good, silky soft touch. Gentle on baby and even for adult with sensitive skin. Keeps u fresh all time. Recommended for those who are tendency for swe...

    Baca Selanjutnya

  • @Asmarulhusna Malaysia
    11 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Sebagai pengguna..sy memilih bedak johnson baby balsom ni..sebab baunye yg wangi dan sesuai utk seluruh isi keluarga kami..anak2 sy juga suka akn baunye yg...

    Baca Selanjutnya

  • 12 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Sebagai seorang ibu.. sememangnya saya mahukan sesuatu yang terbaik dan selamat utk di pakai oleh anak termasuklah barangan keperluan anak saya seperti bab...

    Baca Selanjutnya

  • @Shahrefah Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Suka dgn bauan talkum. Badan rasa nyaman. Harga berpatutan. Wajib ada sebotol di rumah. Anak² pun suka. No

    Baca Selanjutnya

  • @Nuraine Malaysia
    13 hari lalu
    5
  • Blossoms Powder

    Bau yang sangat wangi Dan lembut🥰❤️baby rasa selesa Dan wangi sepanjang Hari...

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.