Pelindung Matahari & Penggelap Kulit

Pelindung Matahari & Penggelap Kulit

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk pelindung matahari dan penggelap badan sendiri seperti pelindung matahari, penggelap badan, penyembur bronzing dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Pelindung Matahari & Penggelap Kulit

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk pelindung matahari dan penggelap badan sendiri seperti pelindung matahari, penggelap badan, penyembur bronzing dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Produk-Produk

  • @Angelinelow Malaysia
    20 hours ago
    4
  • UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++

    Moisture my skin.Very light.even after few hours also not oily.

    Baca Selanjutnya

  • @FairozeJohari Malaysia
    6 hari lalu
    4.6
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Guys, i do really recommend for this sunscreen. Selain dia cheapest sunscreen in store, ingredients used in this product are safe and good for our skin hea...

    Baca Selanjutnya

  • 6 hari lalu
    5
  • High Protection Sunscreen Lotion SPF+

    Saya suka pakai sebab boleh melindungi kulit saya dari sinaran UV ,Dan kulit jadi tidak kurang, berjerawat , burnout . Tq

    Baca Selanjutnya

  • @Nor ezza Malaysia
    7 hari lalu
    5
  • High Protection Sunscreen Lotion SPF+

    Beli sunscreen ni untuk anak sebab dia rajin bersukan dan hanya brand ni yang sesuai untuk dia.. Yang tak mengeringkn kulit dia..

    Baca Selanjutnya

  • @beautylovermy Malaysia
    8 hari lalu
    4
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    I like this sunscreen gel, very light texture and has light scented. Blend easily into the skin. I keep on reaching on this and I've emptied this. Price is...

    Baca Selanjutnya

  • @ANDEK Malaysia
    8 hari lalu
    5
  • High Protection Sunscreen Lotion SPF+

    Beli sunscreen ni untuk kakak sebab dia ada eczema dan hanya brand ni yang sesuai untuk dia.. Yang tak mengeringkn kulit dia..

    Baca Selanjutnya

  • @ANDEK Malaysia
    8 hari lalu
    4.8
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Beli sunscreen ni sebab ank ank aktif sukan. Yang bagus nya sesuai untuk remaja juga.. Tak mengeringkan kulit..

    Baca Selanjutnya

  • @elsiearen1810 Malaysia
    8 hari lalu
    4
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Good sunscreen to be use at home. It is very moisturizing however it is not a matte finished but I am good with it. Will leave a bit of white cast.

    Baca Selanjutnya

  • @Nurinnia Malaysia
    8 hari lalu
    5
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Sunsreen wardah sangat sesuai dengan saya... saya mencadangkan kepada yg bekerja di bawah cahaya matahari sangt sesuai memakai sunsreen ini untuk lindungi ...

    Baca Selanjutnya

  • @kavavoom Malaysia
    8 hari lalu
    3.4
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Price: Cheap Lasts for: About a month Fragrance: Yes but not very strong Verdict: It’s a bit hard to blend in skin. Doesn’t leave white cast & gives dew...

    Baca Selanjutnya

  • @Watie abdullah Malaysia
    8 hari lalu
    5
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Sangat bagus kerana ianya tidak melekit dan cepat menyerap.

    Baca Selanjutnya

  • @Nliyana Malaysia
    8 hari lalu
    4.4
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Kulit saya jenis kombinasi. Agak susah untuk mencari produk suncreen yg bersesuaian dgn kulit saya. Akhirnya saya mencuba sunscreen dari Wardah ini. Saya d...

    Baca Selanjutnya

  • @Rinie Sukeri Malaysia
    8 hari lalu
    5
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Produk wardah jarang xbagus gais! Hasil dia korg boleh nampak mcm sy skg. Kulit jd glowing nak mati‼️‼️ Ramai yg tegur pakai apa, hrga pulak bawah rm10. Mm...

    Baca Selanjutnya

  • @anz_ Malaysia
    21 hari lalu
    4.4
  • UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++

    I tried this out of curiosity as it has been hyped (especially by my friends) for so long. This product indeed provides ample protection, easy to apply and...

    Baca Selanjutnya

  • @Mila_rosli Malaysia
    28 hari lalu
    5
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    Vaseline yang ni sangat bagus kerana menjadikan kulit saya lebih lembut dan menjaga kulit saya daripada sinaran uv. Jadi ianya sangat sesuai untuk dipakai ...

    Baca Selanjutnya

  • 1 month ago
    5
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    so good product and reasonable price.not greasy and comfortable using.

    Baca Selanjutnya

  • @maiizatul.akma Malaysia
    2 months ago
    4.4
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    The texture of the sunscreen is very light weight and fast absorb to our skin!

    Baca Selanjutnya

  • @hanajumirin Malaysia
    2 months ago
    5
  • UVA/UVB Defense SPF 50+

    Senang digunakan untuk melindungi muka dan badan , senang meresap dlm kulit dan tdak melekit. Tahan lama yang penting SPF 50 yang tinggi sangat bagus unt...

    Baca Selanjutnya

  • 6 hari lalu
    5
  • High Protection Sunscreen Lotion SPF+

    Saya suka pakai sebab boleh melindungi kulit saya dari sinaran UV ,Dan kulit jadi tidak kurang, berjerawat , burnout . Tq

    Baca Selanjutnya

  • @Nor ezza Malaysia
    7 hari lalu
    5
  • High Protection Sunscreen Lotion SPF+

    Beli sunscreen ni untuk anak sebab dia rajin bersukan dan hanya brand ni yang sesuai untuk dia.. Yang tak mengeringkn kulit dia..

    Baca Selanjutnya

  • @ANDEK Malaysia
    8 hari lalu
    5
  • High Protection Sunscreen Lotion SPF+

    Beli sunscreen ni untuk kakak sebab dia ada eczema dan hanya brand ni yang sesuai untuk dia.. Yang tak mengeringkn kulit dia..

    Baca Selanjutnya

  • @Nurinnia Malaysia
    8 hari lalu
    5
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Sunsreen wardah sangat sesuai dengan saya... saya mencadangkan kepada yg bekerja di bawah cahaya matahari sangt sesuai memakai sunsreen ini untuk lindungi ...

    Baca Selanjutnya

  • @Watie abdullah Malaysia
    8 hari lalu
    5
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Sangat bagus kerana ianya tidak melekit dan cepat menyerap.

    Baca Selanjutnya

  • @Rinie Sukeri Malaysia
    8 hari lalu
    5
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Produk wardah jarang xbagus gais! Hasil dia korg boleh nampak mcm sy skg. Kulit jd glowing nak mati‼️‼️ Ramai yg tegur pakai apa, hrga pulak bawah rm10. Mm...

    Baca Selanjutnya

  • @Mila_rosli Malaysia
    28 hari lalu
    5
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    Vaseline yang ni sangat bagus kerana menjadikan kulit saya lebih lembut dan menjaga kulit saya daripada sinaran uv. Jadi ianya sangat sesuai untuk dipakai ...

    Baca Selanjutnya

  • 1 month ago
    5
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    so good product and reasonable price.not greasy and comfortable using.

    Baca Selanjutnya

  • @hanajumirin Malaysia
    2 months ago
    5
  • UVA/UVB Defense SPF 50+

    Senang digunakan untuk melindungi muka dan badan , senang meresap dlm kulit dan tdak melekit. Tahan lama yang penting SPF 50 yang tinggi sangat bagus unt...

    Baca Selanjutnya

  • @hanajumirin Malaysia
    2 months ago
    5
  • UV Expert Youth Shield Milky Bright SPF 50

    Mesti menggunakannya utk melindungi kulit daripada sinaran UV yang boleh membuatkan masalah kulit. Cepat meresap dan tidak berminyak senang digunakan . Sa...

    Baca Selanjutnya

  • @Skeengeeks Malaysia
    3 months ago
    5
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    I have been using this sunscreen for quite awhile now and let me tell you my experience, it absorbs nicely, doesnt leave any greasy feels, texture is more...

    Baca Selanjutnya

  • @DikSchaa Malaysia
    3 months ago
    5
  • UVA/UVB Defense SPF 50+

    Sebelum ni masalah kulit yang saya hadapi memang tak boleh bawa bincang. Tetapi lepas ja try product CETAPHIL. Magik pun berlaku. Dah la mudah sangat untuk...

    Baca Selanjutnya

  • @Umi nadiah Malaysia
    3 months ago
    5
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    Sy menggunakan lotion ini bertahun lamanya.melembut dan mencerahkan kulit.tidak melekit.memang terbaikk

    Baca Selanjutnya

  • @Sheiqa Malaysia
    3 months ago
    5
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    Kebanyakan kite tahu produk Vaseline ini amat bagus untuk kulit kite.. termasuk produk yg ini, amat bagus untuk pelindungan uv dan dapat melembutkn kulit.....

    Baca Selanjutnya

  • @farzariah Malaysia
    3 months ago
    5
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    lotion terbaik yang pernah di pakai..melembapkan kulit dan tak kering walau d bawah sinaran matahari.

    Baca Selanjutnya

  • @Lisa Tan Malaysia
    4 months ago
    5
  • UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++

    I can feel super moisturizing and hydrating on my skin due to the high moisturizing ingredients such as glycerin and royal jelly. It feels like a thick ser...

    Baca Selanjutnya

  • @usop613348 Malaysia
    6 months ago
    5
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    produk yang baik dan sangat wangi..di sukai oleh semua lapisan masyarakat

    Baca Selanjutnya

  • @Angelow748546 Malaysia
    6 months ago
    5
  • Sunscreen On Face Beauty Light 28ml

    Bought some in Japan. Good in quality. Not too sticky after applied. Worth the price.

    Baca Selanjutnya

  • @chewqueenie Malaysia
    2 tahun lalu
    2.3
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    The pink colour is too much, (CL77491 - iron oxide) like it is not natural but may be to match with the packaging but it is terrible for me. The smell is t...

    Baca Selanjutnya

  • @Radma Malaysia
    3 tahun lalu
    3
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    Saya telah menggunakanya..kulit rasa lembut..tidak melekit apabila di pakai..Bau pun wangi..suami pun pakai juga..katanya ingin melembutkan tangan.Terima k...

    Baca Selanjutnya

  • 6 months ago
    3.2
  • UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++

    Here's why Biore UV Watery Essence SPF 50+ PA++++ is my favourite: 🌙Very lightweight 🌙Non greasy 🌙Contains my favourite ingredient, HA 🌙Watery gel t...

    Baca Selanjutnya

  • @aeinjwa Malaysia
    8 months ago
    3.2
  • UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++

    Personally, i think this products doesn't suit me at all. The texture is sticky and a bit heavy but it smells good. It absorbed well to my skin but it make...

    Baca Selanjutnya

  • @kavavoom Malaysia
    8 hari lalu
    3.4
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    Price: Cheap Lasts for: About a month Fragrance: Yes but not very strong Verdict: It’s a bit hard to blend in skin. Doesn’t leave white cast & gives dew...

    Baca Selanjutnya

  • @Jrnhjay Malaysia
    2 months ago
    3.5
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    Product terbaik untuk kulit yang menawan. Kualiti yang baik untuk harga yang berpatutan.

    Baca Selanjutnya

  • @SyafiraAzmal Malaysia
    3 tahun lalu
    3.5
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    Product ini ok untuk kulit saya..
    Lembut testure nya..
    Bau pun ok..

    Baca Selanjutnya

  • @Arbaiyah Malaysia
    3 tahun lalu
    3.5
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    The smell is fragrant and not sticky... It's fun to wear it

    Baca Selanjutnya

  • @Nadiah2803 Malaysia
    1 tahun lalu
    3.7
  • Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen Broad Spectrum SPF 100+

    Neutrogena always produce good product for oily skin..this sun screen feels smooth on skin and does not feel oily.

    Baca Selanjutnya

  • @Fatini umairah Malaysia
    1 tahun lalu
    3.8
  • UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++

    The sunscreen didn’t suite w my skin at all.Muka rasa gatal lepas pakai.And sometimes sampai naik jerawat.Guna 3 hari je lpstu stop sebab rasa makin teruk....

    Baca Selanjutnya

  • @Elavarasi25 Malaysia
    2 tahun lalu
    3.8
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    Fast absorbing and super moisturizing. Leaves skin smooth and moisturized.

    Baca Selanjutnya

  • @ville305 Malaysia
    3 tahun lalu
    3.8
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    Vaseline do protect my skin from UV. However I prefer they try new fragrance to for the new and improved product

    Baca Selanjutnya

  • @Hazda Malaysia
    3 tahun lalu
    3.8
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    I love the smell very much. It makes my skin smooth and silky.

    Baca Selanjutnya

  • @janetjunai Malaysia
    3 tahun lalu
    3.8
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    tidak melekit. yakin keluar rumah walau bawah terik matahari dan debu kotor di udara. kulit lembap sentiasa

    Baca Selanjutnya

  • @As0201 Malaysia
    3 tahun lalu
    3.8
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    Saya suka dengan lotion vaseline ni, wangi dan tidak melekit

    Baca Selanjutnya

  • @Izahira Malaysia
    3 tahun lalu
    3.8
  • Vaseline Sun + Pollution Protection

    Help to even the skin tone n help to reduce sunburn

    Baca Selanjutnya

  • @Angelinelow Malaysia
    20 hours ago
    4
  • UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++

    Moisture my skin.Very light.even after few hours also not oily.

    Baca Selanjutnya

  • @beautylovermy Malaysia
    8 hari lalu
    4
  • UV Shield Essential Sunscreen Gel SPF30 PA+++

    I like this sunscreen gel, very light texture and has light scented. Blend easily into the skin. I keep on reaching on this and I've emptied this. Price is...

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.