Sarapan

Sarapan

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk makanan sarapan seperti makanan sarapan beku, bijirin, hidangan oat, sarapan kocak dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk makanan sarapan seperti makanan sarapan beku, bijirin, hidangan oat, sarapan kocak dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

  • @Ain_89 Malaysia
    2 months ago
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    Teringat zaman kecil2 dulu, nak beli Koko krunch ini memang Tak mampu. Teringat zaman sekolah pergi rumah kawan, anak sedara dia makan Koko krunch ini samp...

    Baca Selanjutnya

  • @songweiwei Malaysia
    7 months ago
    4.6
  • Special K Vanilla Almond Cereal

    This cereal is my diet breakfast, it is low in calories and it is not too dry, I like to mix with low fat milk , the taste is quite good, it is works on ...

    Baca Selanjutnya

  • @songweiwei Malaysia
    7 months ago
    4.7
  • Classic Corn Flakes Cereal

    I like mixing it with chocolate milk, as this cereal is sugar free, it perfectly mixing with chocolate milk, its full of nutrition and give me energy.

    Baca Selanjutnya

  • @ainnurakma Malaysia
    7 months ago
    5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    Product yg baik. My kid suka sgt kalau breakfast dgn honeystar ni. Berkhasiat dan mengenyangkan. Me too love this cereal since my childhood 🤗

    Baca Selanjutnya

  • @helen.limy Malaysia
    8 months ago
    5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    If all the cereals types, my kids prefer this one. They're crunchy, lightly sweetened and come in cute shapes of moon and stars. These can be eaten as it ...

    Baca Selanjutnya

  • @Miss er Malaysia
    8 months ago
    5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    Breakfast anak anak pasti lebih gembira dengan cereal Ni,..dengan rasa yang sedap... Bentuk yg cantik lebih menarik hati kiddos utk memakannya..

    Baca Selanjutnya

  • @MadameCahaya Malaysia
    10 months ago
    5
  • Whole Grain Cereal

    Bijirin milo ni sedap. Rangup dan mudah dimakan. Saya dan anak2 suka makan begitu saja. Walaupun rasa milo tak kuat tapi tetap sedap. Rasa coklat2 gitu. Ka...

    Baca Selanjutnya

  • @MadameCahaya Malaysia
    10 months ago
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    Whoever doesn't love Koko Krunch. Everyone loves it. It has chocolatey taste and crunchy. More importantly it is healthy as it is made with whole grain. My...

    Baca Selanjutnya

  • @10969vivian Malaysia
    11 months ago
    5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    Over the years, I think the taste has become less sweet, which is good because combating overweight (and beyond) problem starts with small steps.

    Baca Selanjutnya

  • @Erer Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Whole Grain Cereal

    Milo, although a very good brand, did not do their very best with this product. The chocolate taste does not last on the balls and they dissolve quickly, c...

    Baca Selanjutnya

  • @Ella Chen Malaysia
    1 tahun lalu
    4.5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    My son love to eat koko krunch so much, he eat every morning before go to school and sometimes take as a snack. Myself like the nestle fitness becuase I al...

    Baca Selanjutnya

  • @Ella Chen Malaysia
    1 tahun lalu
    4.5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    My son very like to eat koko krunch and myself like the nestle fitness, it covenience, healthy and save time for me to take as a breakfast.

    Baca Selanjutnya

  • @fadilla84 Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Special K Vanilla Almond Cereal

    It has slices of almond and the flakes also good. I love the taste, not too sweet but not too bland. I can always add some more just to make me feel full t...

    Baca Selanjutnya

  • @fadilla84 Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    very nice yet healthy product for whole family. 1 pack suit all family needs! i need no wake up early to prepare a nutritious breakfast. Everyone love Koko...

    Baca Selanjutnya

  • @Nooratusalamah Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    It well loved by my daughter n my whole family. The chocolaty taste n the aroma of the koko krunch made us want more.

    Baca Selanjutnya

  • @SasiReview Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    The most easy-to-grab breakfast ever. Tastes good and provide all the nutrition needed on the go even when we are busy!

    Baca Selanjutnya

  • @Anisahalias Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Whole Grain Cereal

    Sangat sesuai terutama untuk d jadikan saran buat anak sy d waktu pagi sblm ke sekolah, saya juga menggunkannya sebagai salah satu filing untuk aiskrim 1 m...

    Baca Selanjutnya

  • @Anisahalias Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Classic Corn Flakes Cereal

    Selain berkhasiat dan semenagnya lengkap untuk sarapan, sesuai tuk sy yg sedang diet dan sangat bgus d jadikan sbagai snack/biskut tuk sajian d hari raya

    Baca Selanjutnya

  • @Ain_89 Malaysia
    2 months ago
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    Teringat zaman kecil2 dulu, nak beli Koko krunch ini memang Tak mampu. Teringat zaman sekolah pergi rumah kawan, anak sedara dia makan Koko krunch ini samp...

    Baca Selanjutnya

  • @ainnurakma Malaysia
    7 months ago
    5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    Product yg baik. My kid suka sgt kalau breakfast dgn honeystar ni. Berkhasiat dan mengenyangkan. Me too love this cereal since my childhood 🤗

    Baca Selanjutnya

  • @helen.limy Malaysia
    8 months ago
    5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    If all the cereals types, my kids prefer this one. They're crunchy, lightly sweetened and come in cute shapes of moon and stars. These can be eaten as it ...

    Baca Selanjutnya

  • @Miss er Malaysia
    8 months ago
    5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    Breakfast anak anak pasti lebih gembira dengan cereal Ni,..dengan rasa yang sedap... Bentuk yg cantik lebih menarik hati kiddos utk memakannya..

    Baca Selanjutnya

  • @MadameCahaya Malaysia
    10 months ago
    5
  • Whole Grain Cereal

    Bijirin milo ni sedap. Rangup dan mudah dimakan. Saya dan anak2 suka makan begitu saja. Walaupun rasa milo tak kuat tapi tetap sedap. Rasa coklat2 gitu. Ka...

    Baca Selanjutnya

  • @MadameCahaya Malaysia
    10 months ago
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    Whoever doesn't love Koko Krunch. Everyone loves it. It has chocolatey taste and crunchy. More importantly it is healthy as it is made with whole grain. My...

    Baca Selanjutnya

  • @10969vivian Malaysia
    11 months ago
    5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    Over the years, I think the taste has become less sweet, which is good because combating overweight (and beyond) problem starts with small steps.

    Baca Selanjutnya

  • @Erer Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Whole Grain Cereal

    Milo, although a very good brand, did not do their very best with this product. The chocolate taste does not last on the balls and they dissolve quickly, c...

    Baca Selanjutnya

  • @fadilla84 Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Special K Vanilla Almond Cereal

    It has slices of almond and the flakes also good. I love the taste, not too sweet but not too bland. I can always add some more just to make me feel full t...

    Baca Selanjutnya

  • @fadilla84 Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    very nice yet healthy product for whole family. 1 pack suit all family needs! i need no wake up early to prepare a nutritious breakfast. Everyone love Koko...

    Baca Selanjutnya

  • @Nooratusalamah Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    It well loved by my daughter n my whole family. The chocolaty taste n the aroma of the koko krunch made us want more.

    Baca Selanjutnya

  • @SasiReview Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    The most easy-to-grab breakfast ever. Tastes good and provide all the nutrition needed on the go even when we are busy!

    Baca Selanjutnya

  • @Anisahalias Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Whole Grain Cereal

    Sangat sesuai terutama untuk d jadikan saran buat anak sy d waktu pagi sblm ke sekolah, saya juga menggunkannya sebagai salah satu filing untuk aiskrim 1 m...

    Baca Selanjutnya

  • @Anisahalias Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Classic Corn Flakes Cereal

    Selain berkhasiat dan semenagnya lengkap untuk sarapan, sesuai tuk sy yg sedang diet dan sangat bgus d jadikan sbagai snack/biskut tuk sajian d hari raya

    Baca Selanjutnya

  • @fyenaz Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Classic Corn Flakes Cereal

    selain buat sarapan dengan kuih ..sy selalu buat kudapan untuk anak..buat cereal bar untuk kunyah2 malam2. sedap...rangup...emping dia pun besar ..harga be...

    Baca Selanjutnya

  • @nrhshmhkml Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    Koko krunch will be forever be people's favourite since then until now! Despite on my busy schedule, koko krunch always there to fill my empty stomach in t...

    Baca Selanjutnya

  • @puteri_saliana Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    Eiii tipu la kalau tak pernah makan. Waktu waktu belajar ni kunyah koko krunch memang tak sedar benda tu makin sikit. Sebab sedap and nak lagi nak lagi. Ka...

    Baca Selanjutnya

  • @puteri_saliana Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • Special K Vanilla Almond Cereal

    I am a fan of nuts especially almond and i love the fact that this cereal have almond on it. I used to eat this during breakfast for a month. Im on diet at...

    Baca Selanjutnya

  • 2 tahun lalu
    3.8
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    Saya sukakan honey star INI kerana terdapat rasa madu namun pada pandangan Saya, bijirin ini tidal sesuai untuk kanak kanak kerana rasanya yang terlalu man...

    Baca Selanjutnya

  • @Lyn74 Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • Classic Corn Flakes Cereal

    Saya sukakan sarapan emping jagung Kellog's sejak dari kecil lagi.Saya suka menikmatinya bersama semangkuk susu sejuk.Rasanya lazat, ranggup dan mengenyang...

    Baca Selanjutnya

  • @Emybell Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • Whole Grain Cereal

    Bijirin milo ini juga menjadi pilihan keluarga saya.ia sangat enak..sangat berkhasiat..

    Baca Selanjutnya

  • @Emybell Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    selain bersarapan,anak2 saya suka menjadikannya sebagai kudap-kudapan..sangat enak dimakan begitu sahaja..rasanya yg lemak bercoklat boleh mengenyangkan..

    Baca Selanjutnya

  • @LianaYana Malaysia
    2 tahun lalu
    4
  • Coco Pops Cereal

    For all the chocolate lovers sure will gonna love this because the chocolate taste will melt with the milk.

    Baca Selanjutnya

  • @Sivalucky93 Malaysia
    1 tahun lalu
    4.3
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    this is a good breakfast for starting the day. tasty and loved by my whole family no matter ages.

    Baca Selanjutnya

  • @Marzura Malaysia
    1 tahun lalu
    4.3
  • Special K Vanilla Almond Cereal

    Love the combination taste almond and vanilla! Kenyang sampai tengah hari. Saya juga jadikannya as snacks.

    Baca Selanjutnya

  • @Ella Chen Malaysia
    1 tahun lalu
    4.5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    My son love to eat koko krunch so much, he eat every morning before go to school and sometimes take as a snack. Myself like the nestle fitness becuase I al...

    Baca Selanjutnya

  • @Ella Chen Malaysia
    1 tahun lalu
    4.5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    My son very like to eat koko krunch and myself like the nestle fitness, it covenience, healthy and save time for me to take as a breakfast.

    Baca Selanjutnya

  • @Emybell Malaysia
    1 tahun lalu
    4.5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    bijirin honey star ni sangat sesuai untuk sarapan anak2..ia berkhasiat..ia juga enak dimakan begitu sahaja...rasa yang lemak2 dan sangat lazat..rasanya ag...

    Baca Selanjutnya

  • @Lyn74 Malaysia
    1 tahun lalu
    4.5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    Anak-anak saya sangat sukakan bijirin Koko Krunch.Mereka suka menikmatinya pada setiap masa.Mereka juga suka makan ia sebagai snek.

    Baca Selanjutnya

  • 1 tahun lalu
    4.5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    The taste of this cereal product is so.delicious..I like the honey flavor and this is the best cereal I will take every morning even in the night also..

    Baca Selanjutnya

  • @Emybell Malaysia
    1 tahun lalu
    4.5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    bijirin honey star ni memang best..tapi ia agak manis sedikit..anak2 juga sukakannya...sangat berkhasiat kerana mengandungi vitamin yg diperlukan anak2...e...

    Baca Selanjutnya

  • @Marzura Malaysia
    1 tahun lalu
    4.5
  • Coco Pops Cereal

    Saya lebih suka jadikan produk ini sebagai snack. Celup coklat dan salutkan dengan coco pop!

    Baca Selanjutnya

  • 2 tahun lalu
    4.5
  • Honey Stars Whole Grain Cereal

    Bijirin Honeystar dari Nestle selalu Saya jadikan sebagai snek ketika merehatkan di rumah. Rasa madu dapat dirasai ketika menikmatinya.

    Baca Selanjutnya

  • @aziela91 Malaysia
    2 tahun lalu
    4.5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    my family love it so much.if we very hungry and lazy to cook we just eat this.we also make it snack when watching television.

    Baca Selanjutnya

  • 2 tahun lalu
    4.5
  • Koko Krunch Whole Grain Cereal

    Taste and combo is perfect for my choice. I enjoy eating. Just like childhood.

    Baca Selanjutnya

  • @songweiwei Malaysia
    7 months ago
    4.6
  • Special K Vanilla Almond Cereal

    This cereal is my diet breakfast, it is low in calories and it is not too dry, I like to mix with low fat milk , the taste is quite good, it is works on ...

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.