Gula-gula & Manisan

Gula-gula & Manisan

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai gula-gula dan manisan seperti kandi gummy, bar coklat, kandi keras, gula-gula jeli dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Gula-gula & Manisan

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai gula-gula dan manisan seperti kandi gummy, bar coklat, kandi keras, gula-gula jeli dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Produk-Produk

  • @ANDEK Malaysia
    4 hari lalu
    5
  • Sour+ Apple Flavoured Gummy

    Paling suka sekali makan gula ni. Hilang ngantuk melayan masam dia tu.. Memang sedap, tau tau habis..

    Baca Selanjutnya

  • @qiqicoco Malaysia
    5 hari lalu
    4.7
  • Chocolate Sandwich Cookies

    I like Oreo chocolate sandwich cookies as the taste is rich and the chocolate is nice, it is not too sweet and the price is super good, it has variety of f...

    Baca Selanjutnya

  • @kavavoom Malaysia
    7 hari lalu
    4
  • Nutella and Go Spread and Breadsticks

    The packaging makes it easy to carry around. One side is filled with Nutella jam, and the other one crunchy breadsticks. It’s quite expensive. It’ll be bet...

    Baca Selanjutnya

  • @kavavoom Malaysia
    7 hari lalu
    4.2
  • Ferrero Rocher

    It’s basically a luxury version of Roka. As you bite on it, you’ll taste the crunchy outside layer and later the creamy hazelnut filling. Best eaten after ...

    Baca Selanjutnya

  • @kavavoom Malaysia
    7 hari lalu
    5
  • Sour+ Apple Flavoured Gummy

    The initial sourness and the subsequent sweetness is such a wonderful pairing! Plus the gummy texture is so fun to chew on. I eat it whenever I need a refr...

    Baca Selanjutnya

  • @kavavoom Malaysia
    7 hari lalu
    4.7
  • Sunsweet Pitted Prunes

    Juicy, yummy, just the right sweetness, and plus, it’s fulfilling 😋 Can be eaten as in-between meal snack, so it’s quite helpful if you’re planning to redu...

    Baca Selanjutnya

  • @nurmasita Malaysia
    17 hari lalu
    5
  • Sunsweet Pitted Prunes

    Sangat digemari oleh semua ahli keluarga saya. Buah yang lembut, sedao dan sihat untuk dimakan sebagai kudapan.

    Baca Selanjutnya

  • @nurmasita Malaysia
    28 hari lalu
    5
  • Belgian Chocolate Ice Cream

    aiskrim dari Haagen Daz semuanya sangat sedap. rasa aiskrim yang sangat asli.

    Baca Selanjutnya

  • @nurmasita Malaysia
    28 hari lalu
    5
  • Célébrations Mixed Chocolates

    coklat yang sangat digemari seisi keluarga kerana pelbagai perisa.

    Baca Selanjutnya

  • @Miumiuloke Malaysia
    1 month ago
    3.7
  • Toffee Crunch Thins

    Suka ini sebab ini tak Manis Favorite just nice.and also good for me.

    Baca Selanjutnya

  • @Fiyorydwi Malaysia
    1 month ago
    4.3
  • Belgian Chocolate Ice Cream

    I’m not really fans of chocolate ice cream but i love haagen dazs. The taste is super rich. The combination of ingredient is good. Even the price is a bit ...

    Baca Selanjutnya

  • @Zulikha Malaysia
    1 month ago
    5
  • Chocolate Block - Milk

    For me this chocolate very rich and very nice especially the dark one

    Baca Selanjutnya

  • @emmitchellms Malaysia
    1 month ago
    4.6
  • Kit Kat

    whenever i buy this kitkat, it won’t be that long stocked inside the cabinet lol. love the combination of chocolate and wafer! more chocolate taste than dr...

    Baca Selanjutnya

  • @Deqya Amiera Malaysia
    1 month ago
    4.5
  • Sugarfree Peppermint Mints

    Kalau nak perjalanan yang jauh memang akan sediakan product ni. Segar je. Packaging dia boleh reused balik. Saya letak duit syiling.

    Baca Selanjutnya

  • @Deqya Amiera Malaysia
    1 month ago
    4.3
  • Assorted Fruit Gummy (Malay)

    Terbaik candy ni!!! Memang sedap sangat sangat. Kalau pergi supermarket memang akan beli.

    Baca Selanjutnya

  • @wongweiwei Malaysia
    2 months ago
    4.6
  • Kit Kat

    I like KitKat's original chocolate wafer , it is of the incredibly varied selection of KitKat product. I enjoy its pure and smooth chocolate wafers filled...

    Baca Selanjutnya

  • @wongweiwei Malaysia
    2 months ago
    4.5
  • Munchy's Lexus Cheese Sandwich Biscuits

    I like this Munchy's lexus sandwich cheese biscuit as it is combine the sweet and salty taste, the sweetness is just nice and the cheese flavor is tasty an...

    Baca Selanjutnya

  • @wongweiwei Malaysia
    2 months ago
    4.7
  • Hello Panda Biscuits with Strawberry Cream

    My kid like Meiji's snacks as the design is cute and the biscuit is fresh and the filling is rich and tasty, its sweetness is average and it is free from p...

    Baca Selanjutnya

  • @ANDEK Malaysia
    4 hari lalu
    5
  • Sour+ Apple Flavoured Gummy

    Paling suka sekali makan gula ni. Hilang ngantuk melayan masam dia tu.. Memang sedap, tau tau habis..

    Baca Selanjutnya

  • @kavavoom Malaysia
    7 hari lalu
    5
  • Sour+ Apple Flavoured Gummy

    The initial sourness and the subsequent sweetness is such a wonderful pairing! Plus the gummy texture is so fun to chew on. I eat it whenever I need a refr...

    Baca Selanjutnya

  • @nurmasita Malaysia
    17 hari lalu
    5
  • Sunsweet Pitted Prunes

    Sangat digemari oleh semua ahli keluarga saya. Buah yang lembut, sedao dan sihat untuk dimakan sebagai kudapan.

    Baca Selanjutnya

  • @nurmasita Malaysia
    28 hari lalu
    5
  • Belgian Chocolate Ice Cream

    aiskrim dari Haagen Daz semuanya sangat sedap. rasa aiskrim yang sangat asli.

    Baca Selanjutnya

  • @nurmasita Malaysia
    28 hari lalu
    5
  • Célébrations Mixed Chocolates

    coklat yang sangat digemari seisi keluarga kerana pelbagai perisa.

    Baca Selanjutnya

  • @Zulikha Malaysia
    1 month ago
    5
  • Chocolate Block - Milk

    For me this chocolate very rich and very nice especially the dark one

    Baca Selanjutnya

  • @iezfirdaus Malaysia
    2 months ago
    5
  • Kit Kat

    Chocolate wafer kesukaan saya sekeluarga. Setiap kali ada sale confirm beli buat stok di rumah.

    Baca Selanjutnya

  • @iezfirdaus Malaysia
    2 months ago
    5
  • Bounty

    Love the combination between chocolate and coconut. Taste so delicious.

    Baca Selanjutnya

  • @iezfirdaus Malaysia
    2 months ago
    5
  • Sunsweet Pitted Prunes

    Taste really good.. even a bit pricey but this snack is a must have snack for me. While pregnant, this snack will be my good 'medicine' for my morning sick...

    Baca Selanjutnya

  • @iezfirdaus Malaysia
    2 months ago
    5
  • Incredible Chew Green Apple

    Love this green apple mentos. Always bought it and keep ready in my bag.

    Baca Selanjutnya

  • @iezfirdaus Malaysia
    2 months ago
    5
  • Snickers Chocolate Bar

    Chocolate bar yang wajib ada kalau pergi berjalan ke mana-mana. Kalau tgh lapar Snickers ni la penyelamat sementara nak mencari makanan berat.

    Baca Selanjutnya

  • @aqilah.amalek Malaysia
    2 months ago
    5
  • Sunsweet Pitted Prunes

    rich flavor of sweet pitted prunes, high in fiber and other nutrients, a healthy snack to be enjoy together with the whole family.

    Baca Selanjutnya

  • @dupicalz Malaysia
    2 months ago
    5
  • Excellence Chocolate Bar - Intense Orange (Dark)

    Was first skeptical whether it would taste nice when I first bought it. To my surprise, it was actually good. The combination of the dark chocolate and ...

    Baca Selanjutnya

  • @nisareview Malaysia
    2 months ago
    5
  • Ferrero Rocher

    My favourite chocolate,yummihh..rasa coklat yang sangat sedap bersama dengan badam ,packaging yang cantik .berbaloi dengan harga

    Baca Selanjutnya

  • @Anhara Malaysia
    3 months ago
    5
  • CADBURY Milk Chocolate Hallow Bunny

    Jika saya ke pasaraya memang saya akan beli coklat cadbury dan salah satu ye produk cadbury yelah hallow bunny..kerana plastik pek ye comel dan menarik hat...

    Baca Selanjutnya

  • @thiera Malaysia
    3 months ago
    5
  • Chocolate Sandwich Cookies

    Biskut ni kalau celup dalam susu or 3 in 1 drinks sedap sangat, kalau makan kosong begitu sahaja tanpa air pun sedap sangat.. Tak cukup satu bungkus

    Baca Selanjutnya

  • @Hanieyizhar Malaysia
    3 months ago
    5
  • CADBURY Fruit and Nut Chocolate

    anak sy pminat cadbury,ape² jenis cadbury makan,cadbury friut and nut chocolate lagi la dia minat,tp dah bg makan coklat,kerap gosok gigi

    Baca Selanjutnya

  • @SailyLisa Malaysia
    3 months ago
    5
  • Nutella and Go Spread and Breadsticks

    KEGEMARAN ANAK-ANAK .. RANGUP DAN SEDAP BILA DISALUT DENGAN COKLAT .. SETIAP MASA DI CARI ANAK-ANAK.. TAK CUKUP KALAU SATU JE.. MEMANG NAK TAMBAHAN LAGI..

    Baca Selanjutnya

  • @Noorhanim Malaysia
    1 tahun lalu
    1.6
  • Kit Kat

    Nestle kit kat is my favourite snack when i spending my free time relaxing at home. Every bite make me reduce my stress and be more cheerful.

    Baca Selanjutnya

  • @chuwb81 Malaysia
    2 tahun lalu
    2
  • Organic Hard Candy Pomegranate & Nectarine

    Bought it due to packaging and organic sources. But don't really like the taste as it taste like medicine. Not overly sweet. One candy can last u quite lon...

    Baca Selanjutnya

  • @Erinhillary Malaysia
    2 tahun lalu
    2.3
  • Mini Burger Gummy Candy (Malay)

    This colourful sugary sweet snack attracts children, but it tastes too sweet and is unhealthy for kids.<br />Not a fan of this gummy snack.<br />Tastes lik...

    Baca Selanjutnya

  • @euodiaamos Malaysia
    2 tahun lalu
    2.6
  • M&M's Peanut Chocolate

    I've bought this once, the sugar shell crisp, the chocolate then the peanut. Overall its okay but the peanuts somehow has that "left outside for too long t...

    Baca Selanjutnya

  • @peggy_min Malaysia
    1 tahun lalu
    3
  • Kit Kat

    牙齒I不好的朋友遇到它,有時會因為过甜,搞到牙痛。巧克力外衣是過甜了。裡面的巧克力餅味道剛好,又脆。 我比較期待限量版的黑巧克力餅重現。

    Baca Selanjutnya

  • @chuwb81 Malaysia
    2 tahun lalu
    3
  • Kit Kat

    It's too sweet for my liking. It's hard to trace out the taste of real chocolate, which has been covered by the taste of milk and sweetener. So, it's not m...

    Baca Selanjutnya

  • @Azlieynana Malaysia
    3 tahun lalu
    3
  • Sour+ Apple Flavoured Gummy

    Rasa masam awalan & diakhiri dgn rasa manis..sangat sedap dan menghilangkan mata yang mengantuk di pejabat.

    Baca Selanjutnya

  • @fatinmaisarah Malaysia
    3 tahun lalu
    3
  • Sour+ Apple Flavoured Gummy

    gula-gula kegemaran yang sangat sedap....rasa masam,manis dan kenyal sekali makan pasti nak lagi...sesuai mengunyah bila-bila masa dan di mana saja...

    Baca Selanjutnya

  • @aziela91 Malaysia
    3 tahun lalu
    3
  • Kinder Joy

    coklat bar yang sedap tapi rasa krim dalam coklat terlalu manis.coklat pun senang patah dan hancur dan melekat pada plastik bungkusan.harga agak mahal untu...

    Baca Selanjutnya

  • @songweiwei Malaysia
    7 months ago
    3.2
  • Excellence Sea Salt Chocolate

    I have tried this sea salt chocolate. it is unique and special, the sea salt reduce the sweetness, it is suit to those people who like low-sweet chocolate....

    Baca Selanjutnya

  • @nisareview Malaysia
    2 months ago
    3.3
  • Kit Kat

    Coklat sedap,simpan dalam peti ais lagi sedap.packaging cantik,easy to tear.harga tidak terlalu mahal dan mesra marhean.

    Baca Selanjutnya

  • @Dyanahana Malaysia
    2 tahun lalu
    3.3
  • M&M's Peanut Chocolate

    This one is better than the originals. But I don’t really love the sweetness. But it’s crunchy when it has peanuts inside.

    Baca Selanjutnya

  • @Aisyah asyh Malaysia
    2 months ago
    3.5
  • CADBURY Fruit and Nut Chocolate

    Bila sebut je coklat mesti Cadbury yang pertama keluar dalam ingatan... Best Cadbury makan dengan kek dan tart nenas

    Baca Selanjutnya

  • @mysara Malaysia
    4 tahun lalu
    3.5
  • Sugarfree Peppermint Mints

    bekas tidak kedap udara menyebabkan ia cair dan melekat antara satu sama lain.

    Baca Selanjutnya

  • @Aisyah asyh Malaysia
    2 months ago
    3.6
  • Kit Kat

    Setiap kunyahan terasa kenikmatan Lapisan coklat dan wafer rangup tak pernah mengecewakan

    Baca Selanjutnya

  • @Aisah Jaafar Malaysia
    3 months ago
    3.6
  • Kit Kat

    Coklat is my feveret. Kit kat senang nk dibawa ke mana-mana jew. Rasa tuh yg always umphh bila makan. Nikmat dpt mkn kit kat 🤤

    Baca Selanjutnya

  • @chuwb81 Malaysia
    2 tahun lalu
    3.6
  • Smarties Chick in Egg

    Bought it for my kids. Packaging is attractive, but once open it. my kids lost their interest on it. Too sweet for the taste. Quite pricey, not worth for i...

    Baca Selanjutnya

  • @chuwb81 Malaysia
    2 tahun lalu
    3.6
  • NESTLÉ Smarties Mini

    Don't have much chocolate taste. A bit sweet for my liking. Mini size is too small and eating it aren't satisfied.

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.