Linen & Pakaian

Linen & Pakaian

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk linen dan cucian seperti bahan cuci, penghilang bau fabrik, penghilang kotoran, pembersih serpihan dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Linen & Pakaian

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk linen dan cucian seperti bahan cuci, penghilang bau fabrik, penghilang kotoran, pembersih serpihan dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Produk-Produk

  • @farrita sofea Malaysia
    12 hari lalu
    5
  • with Fragrance Of Comfort Cecair Cucian

    Variasi kegemaran keluarga.Lebih wangi berbanding yang lain. Tahan sebulan guna walaupun kerap mencuci pakaian.Jenis cecair yang mudah larut. Pakaian masih...

    Baca Selanjutnya

  • @farrita sofea Malaysia
    12 hari lalu
    4.6
  • Vanish O2 Crystal White Powder

    Wajib ada di rumah serbuk vanish lagi-lagi ada anak yang selalu makan comot. Rendam pakaian kotor dengan serbuk vanish dan air suam sangat puas hati. Kotor...

    Baca Selanjutnya

  • @farrita sofea Malaysia
    12 hari lalu
    3.6
  • Anti-Bacterial And Colour Protect Cecair Cucian

    Jenama kegemaran keluarga.Sangat sesuai untuk pakaian yang sensitif tetapi bau tidaklah kuat dan wangi seperti variasi yang lain. Kena tambah pelembut fabr...

    Baca Selanjutnya

  • @Farhan zahin Malaysia
    29 hari lalu
    4.3
  • Goodbye Musty Indoor Drying Cecair Cucian

    Seronok pakai sabun cecair ne dah lah wangi tahan lama kat baju

    Baca Selanjutnya

  • @Lillilyyly Malaysia
    1 month ago
    5
  • Power Gel Freshness of Downy Sabun Cucian

    Bau yang sangat wangi dan lebih tahan lama bau nya..sesuai untuk segala jenis pakaian

    Baca Selanjutnya

  • @Ersya Malaysia
    1 month ago
    5
  • Power Gel Freshness of Downy Sabun Cucian

    For better long lasting freshness..Better stain removal with ultra concentrated formula

    Baca Selanjutnya

  • @SyazaFaiq Malaysia
    2 months ago
    5
  • Power Clean Cecair Cucian

    Saya suka gunakan Breeze Liquid ini sebab pakaian saya lebih lembut, harum dan sesuai untuk penyidaian pakaian di dalam rumah sekiranya hari hujan.. Tiada ...

    Baca Selanjutnya

  • @Seety Malaysia
    2 months ago
    4.3
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Jimat sagat2 bila menggunakan Dynamo, pakai sedikit sahaja baju bersih dan harum tiada lagi kotoran yang melekat, suami saya seorang yang berkerja di begke...

    Baca Selanjutnya

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    3 months ago
    4.3
  • with Fragrance Of Comfort Cecair Cucian

    Salah satu pencuci pakaian yang saya gemar gunakan.Lengkap dengan pelembut fabrik Comfort sememangnya memudahkan kerja membasuh. Cuma harganya sedikit maha...

    Baca Selanjutnya

  • @fatihah.onn Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Wangii.,.. tahan lama bau nya.. syokkk pkai. Xpyh guna perfume dh... Jimaaatttt🤭

    Baca Selanjutnya

  • @indahh18 Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    saya tak pernah tukar jenama lain, sebab dynamo sangat sesuai dengan saya, sangat wangi saya suka.

    Baca Selanjutnya

  • @Zainab Hamzah Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Tiada bau hapak lagi pada pakaian. Pakaian wangi dan harum apabila cucian pakaian pada cuaca hujan di dalam rumah.Haruman sabun menjadikan pakaian wangi le...

    Baca Selanjutnya

  • @Juleeliana Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    DYNAMO POWER GEL ODOR REMOVAL FOR INDOOR DRY LAUNDRY DETERGENT Guna sikit je bau dan bersih semua kain Saya... lagi2 musim hujan nie kadang2 kain bau ...

    Baca Selanjutnya

  • @HASRIYANTI Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Kami sekeluarga suka pakai DYNAMO POWER GEL sebab dia wangi bau baju fresh Tak de hapak langsung

    Baca Selanjutnya

  • @ifryl_dei Malaysia
    3 months ago
    5
  • Vanish O2 Crystal White Powder

    Really powerful to whiten old white shirt. I especially used this for almost all my children white shirt with stubborn stain.

    Baca Selanjutnya

  • @ifryl_dei Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    I’ve been using this for quite a long time. Trusted brand for my baby’s and toddlers clothes.

    Baca Selanjutnya

  • @Izzatipatar Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Worried not ! I have been using the same detergent since my boarding school and now . No more bau hapak when drying indoor when it’s raining . That’s why I...

    Baca Selanjutnya

  • @NAS8993 Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    produk ni memang bagus. sekarang musim hujan memang selalu indoor dry dan baju tiada lagi bau hapak. sangat recommended!

    Baca Selanjutnya

  • @farrita sofea Malaysia
    12 hari lalu
    5
  • with Fragrance Of Comfort Cecair Cucian

    Variasi kegemaran keluarga.Lebih wangi berbanding yang lain. Tahan sebulan guna walaupun kerap mencuci pakaian.Jenis cecair yang mudah larut. Pakaian masih...

    Baca Selanjutnya

  • @Lillilyyly Malaysia
    1 month ago
    5
  • Power Gel Freshness of Downy Sabun Cucian

    Bau yang sangat wangi dan lebih tahan lama bau nya..sesuai untuk segala jenis pakaian

    Baca Selanjutnya

  • @Ersya Malaysia
    1 month ago
    5
  • Power Gel Freshness of Downy Sabun Cucian

    For better long lasting freshness..Better stain removal with ultra concentrated formula

    Baca Selanjutnya

  • @SyazaFaiq Malaysia
    2 months ago
    5
  • Power Clean Cecair Cucian

    Saya suka gunakan Breeze Liquid ini sebab pakaian saya lebih lembut, harum dan sesuai untuk penyidaian pakaian di dalam rumah sekiranya hari hujan.. Tiada ...

    Baca Selanjutnya

  • @fatihah.onn Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Wangii.,.. tahan lama bau nya.. syokkk pkai. Xpyh guna perfume dh... Jimaaatttt🤭

    Baca Selanjutnya

  • @indahh18 Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    saya tak pernah tukar jenama lain, sebab dynamo sangat sesuai dengan saya, sangat wangi saya suka.

    Baca Selanjutnya

  • @Zainab Hamzah Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Tiada bau hapak lagi pada pakaian. Pakaian wangi dan harum apabila cucian pakaian pada cuaca hujan di dalam rumah.Haruman sabun menjadikan pakaian wangi le...

    Baca Selanjutnya

  • @Juleeliana Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    DYNAMO POWER GEL ODOR REMOVAL FOR INDOOR DRY LAUNDRY DETERGENT Guna sikit je bau dan bersih semua kain Saya... lagi2 musim hujan nie kadang2 kain bau ...

    Baca Selanjutnya

  • @HASRIYANTI Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Kami sekeluarga suka pakai DYNAMO POWER GEL sebab dia wangi bau baju fresh Tak de hapak langsung

    Baca Selanjutnya

  • @ifryl_dei Malaysia
    3 months ago
    5
  • Vanish O2 Crystal White Powder

    Really powerful to whiten old white shirt. I especially used this for almost all my children white shirt with stubborn stain.

    Baca Selanjutnya

  • @ifryl_dei Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    I’ve been using this for quite a long time. Trusted brand for my baby’s and toddlers clothes.

    Baca Selanjutnya

  • @Izzatipatar Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Worried not ! I have been using the same detergent since my boarding school and now . No more bau hapak when drying indoor when it’s raining . That’s why I...

    Baca Selanjutnya

  • @NAS8993 Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    produk ni memang bagus. sekarang musim hujan memang selalu indoor dry dan baju tiada lagi bau hapak. sangat recommended!

    Baca Selanjutnya

  • @Amierahharun Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    I have been using Dynamo since primary school. I love how my uniform smells so nice, fresh and clean.

    Baca Selanjutnya

  • @suria80 Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    sabun ini sangat sesuai digunakan untuk kegunaan mesin basuh..wangian yang segar,basuhan yang bersih .sangat berbaloi membeli

    Baca Selanjutnya

  • @SyazaFaiq Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Saya amat mementingkan kebersihan kediaman termasuk pakaian, saya akan membuat banyak perbandingan yang terbaik untuk hasil yang bagus dan selamat.. Saya d...

    Baca Selanjutnya

  • @Pkreview Malaysia
    3 months ago
    5
  • Colour Care Cecair Cucian

    Cost savings as its concentrated. no need to put too much. like the scent when we wear the clothes too. Like it very much. Breeze has quality and innovativ...

    Baca Selanjutnya

  • @nurlizaawang Malaysia
    3 months ago
    5
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    This is most amazing product that I unexpected bought it. It really makes me easy to remove any bacteria when doing the laundry.

    Baca Selanjutnya

  • @wanie87 Malaysia
    1 tahun lalu
    2.8
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    I feel safe and cleaner by using Seventh Generation Free & Clear for my precious son laundry. At first I kind of doubtful to just use 1 cap per wash as the...

    Baca Selanjutnya

  • @amalfirdaus91 Malaysia
    1 tahun lalu
    3.1
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    My families doesn't like the smell of this product but its efficiency in cleaning is quite good

    Baca Selanjutnya

  • @farrita sofea Malaysia
    12 hari lalu
    3.6
  • Anti-Bacterial And Colour Protect Cecair Cucian

    Jenama kegemaran keluarga.Sangat sesuai untuk pakaian yang sensitif tetapi bau tidaklah kuat dan wangi seperti variasi yang lain. Kena tambah pelembut fabr...

    Baca Selanjutnya

  • @MOHD AZIZUL Malaysia
    3 months ago
    3.6
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Tidak pernah menukar dengan produk lain,ia lebih meyakini selain baunya yang wangi dan memberi keselesaan kepada pemakai

    Baca Selanjutnya

  • 3 months ago
    3.6
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Sabun Cucian

    Dynamo adalah jenama yang sangat dikenali dan menyediakan pproduk yang berkesan setanding cucian mahal yang lain. Baunya juga wangi dan tidak mengiritasika...

    Baca Selanjutnya

  • @Effa Afiqah Malaysia
    1 tahun lalu
    3.6
  • Power Gel Freshness of Downy Sabun Cucian

    Sabun cucian gel yang wangi dan dapat membersihkan kotoran dengan baik sekali

    Baca Selanjutnya

  • @sblau Malaysia
    1 tahun lalu
    3.6
  • Power Clean Cecair Cucian

    Trying for few months switching from other brand, average satisfaction & using it when there is a promotion.

    Baca Selanjutnya

  • @zanurain Malaysia
    1 tahun lalu
    3.6
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    Hi, sorry for late review. I'd used the sample given for Seventh Generation Laundry Detergent for about 5x washes on my daughter dress. The dress was taint...

    Baca Selanjutnya

  • @Xann Malaysia
    1 tahun lalu
    3.6
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    The detergent smell doesn't reach my expectation. The smell not as what i like. But the washing power consider quite ok.

    Baca Selanjutnya

  • @Hazwany Malaysia
    1 tahun lalu
    3.8
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    Not really clean. Maybe need to wash several times . Good for baby and children. But for me just a normal detergent with no fragrance.

    Baca Selanjutnya

  • @Aishahs Malaysia
    1 tahun lalu
    3.8
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    beautifully clean & smelling luxurious. Worth to buy.. It's good for my sensitif skin.

    Baca Selanjutnya

  • @Hasseena Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • Vanish O2 Crystal White Powder

    Works well. Help to get rid of stubborn stains. Good product overall

    Baca Selanjutnya

  • @Aiyee Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    i love this product. Safe and easy to use. These plant- based detergents fight tough stains with their enzyme rich formula and are more sustainable opti...

    Baca Selanjutnya

  • @fadlina Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    Cecair yang mencuci kotoran degil, bau yang tidak terlalu kuat dan tidak mendatangkan kulit sensitif kepada keluarga saya.

    Baca Selanjutnya

  • @CiciWani_1234 Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    Saya telah mencuba Seventh generation free & clear . Ini kali pertama saya menggunakan cecair pencuci yg tiada bau. Wow..hasilnya memang wow. Bersih san...

    Baca Selanjutnya

  • @Mia_Amira94 Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    overall I love this product. It's really eco system product and soft on my baby clothes. just the product need more naturak smell such as flower fragrance.

    Baca Selanjutnya

  • 1 tahun lalu
    4
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    Best n wangi... Basuh baju baby pon blh nie... Rase segar je....

    Baca Selanjutnya

  • @Chloebabe Malaysia
    1 tahun lalu
    4
  • Laundry Detergent - Free and Clear, Fresh Lavender and Baby Detergent

    A very good n effective detergent! Natural ingredients safe for usage! My family best choice!

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.