Tempat Duduk Kereta & Aksesori

Tempat Duduk Kereta & Aksesori

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai tempat duduk bayi dan aksesori seperti tempat duduk booster, tempat duduk kereta, cermin kereta, bantal tali pinggang keledar dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Tempat Duduk Kereta & Aksesori

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai tempat duduk bayi dan aksesori seperti tempat duduk booster, tempat duduk kereta, cermin kereta, bantal tali pinggang keledar dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

  • @sarahata Malaysia
    27 hari lalu
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I would recommend this chair for every parent who got baby, toddler because it is very useful, sturdy, easy to clean My baby loved it when sitting on th...

    Baca Selanjutnya

  • @ummihusna17 Malaysia
    2 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Sudah 4tahun saya belikan kerusi ini untuk anak dan ianya sangat berbaloi serta kukuh dan tahan lasak. Sangat sesuai untuk anak yang baru mula belajar mak...

    Baca Selanjutnya

  • 2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Kerusi yang selamat digunakan untuk Baby dan baby nampak selesa semasa menggunakan kerusi ini.. senang diguna fan dibersihkan.

    Baca Selanjutnya

  • @Maryyong Malaysia
    2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    This is a sturdy high chair making it safe and durable for my grand daughter. It is easy to clean

    Baca Selanjutnya

  • @naanasri Malaysia
    2 months ago
    4.5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I think ikea did an amazing job because they sell this baby chair at affordable price and everyone can buy . and they also have choice to add on back suppo...

    Baca Selanjutnya

  • @Nadlekir Malaysia
    2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    beli untuk anak guna time makan...anak selesa dan senang di basuh dan lap jika kotor.. kedai2 makan pun byk guna kerusi macam ni...jadi anak dh biasa dgn k...

    Baca Selanjutnya

  • @ctipinky Malaysia
    2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    really recommended. very safety, and kid friendly. i already use about 5years from my daughter to my son. still in good condition, easy to clean and suitab...

    Baca Selanjutnya

  • @Ystan Malaysia
    2 months ago
    4.5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    By having this IKEA Antilop Highchair is a life saver especially on cleaning part. My baby is BLW (Baby Lead Weaning) baby so meal time is a mess. Food esp...

    Baca Selanjutnya

  • @shuwei_23 Malaysia
    2 months ago
    4.7
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    My second baby has been using this since 6mo while practising BLW, it's easy to clean up after all the mess (just bring it to toilet and spray all the way ...

    Baca Selanjutnya

  • @hanum0303 Malaysia
    2 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Kerusi baby yang mudah dilaras, letak baby pun boleh selamat kerna ada tali pinggang agar baby tak berdiri. ringan dan harga pun mampu milik dan tak mahal ...

    Baca Selanjutnya

  • @Musmieza Malaysia
    4 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Merusi amatlah membantu saya untik memberi anak saya makan kerana anak sy tersngt lah aktif..sgt2 recommen ya untuk semua

    Baca Selanjutnya

  • 4 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Been using this since my baby was 9 months, and still in good condition now that she's 2 years 4 months.

    Baca Selanjutnya

  • @SailyLisa Malaysia
    5 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Kerusi ni sangat membantu saya saat memberi baby makan.. sangat berpuashati..

    Baca Selanjutnya

  • @Naemah Malaysia
    10 months ago
    4.5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    The chair basic package, can be quite affordable and easy to clean, since it is made of plastic surface. But, my LO is having a trouble time to stay put,...

    Baca Selanjutnya

  • @Siti timah Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Gunalah kerusi anti slip ini utk keselamatan bby anda ketika mkn..sgt bagus dan berkualiti jenama dr ikea ni..recommanded..

    Baca Selanjutnya

  • @Juleeliana Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Tiap kali anak sya nak makan memang susah nak kejar, terlalu susah nak duduk diam , sejak Saya beli IKEA ANTILOP HIGHCHAIR WITH SAFETY BELT utk anak Saya d...

    Baca Selanjutnya

  • @honeysa8186 Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I bought 1 from IKEA last 3 years and its excellent to use when i feed my babies. Its very stable as well. I bought seat cushion to put in to give more com...

    Baca Selanjutnya

  • 1 tahun lalu
    4
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I’ve been using this since my first born..Now i’’ still using it for the little sister..its so durable and easy to clean..matches my interior deco as well😂...

    Baca Selanjutnya

  • @ummihusna17 Malaysia
    2 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Sudah 4tahun saya belikan kerusi ini untuk anak dan ianya sangat berbaloi serta kukuh dan tahan lasak. Sangat sesuai untuk anak yang baru mula belajar mak...

    Baca Selanjutnya

  • @hanum0303 Malaysia
    2 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Kerusi baby yang mudah dilaras, letak baby pun boleh selamat kerna ada tali pinggang agar baby tak berdiri. ringan dan harga pun mampu milik dan tak mahal ...

    Baca Selanjutnya

  • @Musmieza Malaysia
    4 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Merusi amatlah membantu saya untik memberi anak saya makan kerana anak sy tersngt lah aktif..sgt2 recommen ya untuk semua

    Baca Selanjutnya

  • @SailyLisa Malaysia
    5 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Kerusi ni sangat membantu saya saat memberi baby makan.. sangat berpuashati..

    Baca Selanjutnya

  • @Siti timah Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Gunalah kerusi anti slip ini utk keselamatan bby anda ketika mkn..sgt bagus dan berkualiti jenama dr ikea ni..recommanded..

    Baca Selanjutnya

  • @Juleeliana Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Tiap kali anak sya nak makan memang susah nak kejar, terlalu susah nak duduk diam , sejak Saya beli IKEA ANTILOP HIGHCHAIR WITH SAFETY BELT utk anak Saya d...

    Baca Selanjutnya

  • @honeysa8186 Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I bought 1 from IKEA last 3 years and its excellent to use when i feed my babies. Its very stable as well. I bought seat cushion to put in to give more com...

    Baca Selanjutnya

  • @shuwei_23 Malaysia
    2 months ago
    4.7
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    My second baby has been using this since 6mo while practising BLW, it's easy to clean up after all the mess (just bring it to toilet and spray all the way ...

    Baca Selanjutnya

  • @naanasri Malaysia
    2 months ago
    4.5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I think ikea did an amazing job because they sell this baby chair at affordable price and everyone can buy . and they also have choice to add on back suppo...

    Baca Selanjutnya

  • @Ystan Malaysia
    2 months ago
    4.5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    By having this IKEA Antilop Highchair is a life saver especially on cleaning part. My baby is BLW (Baby Lead Weaning) baby so meal time is a mess. Food esp...

    Baca Selanjutnya

  • @Naemah Malaysia
    10 months ago
    4.5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    The chair basic package, can be quite affordable and easy to clean, since it is made of plastic surface. But, my LO is having a trouble time to stay put,...

    Baca Selanjutnya

  • @sarahata Malaysia
    27 hari lalu
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I would recommend this chair for every parent who got baby, toddler because it is very useful, sturdy, easy to clean My baby loved it when sitting on th...

    Baca Selanjutnya

  • 2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Kerusi yang selamat digunakan untuk Baby dan baby nampak selesa semasa menggunakan kerusi ini.. senang diguna fan dibersihkan.

    Baca Selanjutnya

  • @Maryyong Malaysia
    2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    This is a sturdy high chair making it safe and durable for my grand daughter. It is easy to clean

    Baca Selanjutnya

  • @Nadlekir Malaysia
    2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    beli untuk anak guna time makan...anak selesa dan senang di basuh dan lap jika kotor.. kedai2 makan pun byk guna kerusi macam ni...jadi anak dh biasa dgn k...

    Baca Selanjutnya

  • @ctipinky Malaysia
    2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    really recommended. very safety, and kid friendly. i already use about 5years from my daughter to my son. still in good condition, easy to clean and suitab...

    Baca Selanjutnya

  • 4 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Been using this since my baby was 9 months, and still in good condition now that she's 2 years 4 months.

    Baca Selanjutnya

  • @sharinaina Malaysia
    1 tahun lalu
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I love this Antilop highchair with safety belt. It's easy to clean and versatile i can choose to put the desk on. My son loves sitting on this chair and it...

    Baca Selanjutnya

  • 1 tahun lalu
    4
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I’ve been using this since my first born..Now i’’ still using it for the little sister..its so durable and easy to clean..matches my interior deco as well😂...

    Baca Selanjutnya

  • @sarahata Malaysia
    27 hari lalu
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I would recommend this chair for every parent who got baby, toddler because it is very useful, sturdy, easy to clean My baby loved it when sitting on th...

    Baca Selanjutnya

  • 2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Kerusi yang selamat digunakan untuk Baby dan baby nampak selesa semasa menggunakan kerusi ini.. senang diguna fan dibersihkan.

    Baca Selanjutnya

  • @Maryyong Malaysia
    2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    This is a sturdy high chair making it safe and durable for my grand daughter. It is easy to clean

    Baca Selanjutnya

  • @Nadlekir Malaysia
    2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    beli untuk anak guna time makan...anak selesa dan senang di basuh dan lap jika kotor.. kedai2 makan pun byk guna kerusi macam ni...jadi anak dh biasa dgn k...

    Baca Selanjutnya

  • @ctipinky Malaysia
    2 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    really recommended. very safety, and kid friendly. i already use about 5years from my daughter to my son. still in good condition, easy to clean and suitab...

    Baca Selanjutnya

  • 4 months ago
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Been using this since my baby was 9 months, and still in good condition now that she's 2 years 4 months.

    Baca Selanjutnya

  • @sharinaina Malaysia
    1 tahun lalu
    4.2
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I love this Antilop highchair with safety belt. It's easy to clean and versatile i can choose to put the desk on. My son loves sitting on this chair and it...

    Baca Selanjutnya

  • @naanasri Malaysia
    2 months ago
    4.5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    I think ikea did an amazing job because they sell this baby chair at affordable price and everyone can buy . and they also have choice to add on back suppo...

    Baca Selanjutnya

  • @Ystan Malaysia
    2 months ago
    4.5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    By having this IKEA Antilop Highchair is a life saver especially on cleaning part. My baby is BLW (Baby Lead Weaning) baby so meal time is a mess. Food esp...

    Baca Selanjutnya

  • @Naemah Malaysia
    10 months ago
    4.5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    The chair basic package, can be quite affordable and easy to clean, since it is made of plastic surface. But, my LO is having a trouble time to stay put,...

    Baca Selanjutnya

  • @shuwei_23 Malaysia
    2 months ago
    4.7
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    My second baby has been using this since 6mo while practising BLW, it's easy to clean up after all the mess (just bring it to toilet and spray all the way ...

    Baca Selanjutnya

  • @ummihusna17 Malaysia
    2 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Sudah 4tahun saya belikan kerusi ini untuk anak dan ianya sangat berbaloi serta kukuh dan tahan lasak. Sangat sesuai untuk anak yang baru mula belajar mak...

    Baca Selanjutnya

  • @hanum0303 Malaysia
    2 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Kerusi baby yang mudah dilaras, letak baby pun boleh selamat kerna ada tali pinggang agar baby tak berdiri. ringan dan harga pun mampu milik dan tak mahal ...

    Baca Selanjutnya

  • @Musmieza Malaysia
    4 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Merusi amatlah membantu saya untik memberi anak saya makan kerana anak sy tersngt lah aktif..sgt2 recommen ya untuk semua

    Baca Selanjutnya

  • @SailyLisa Malaysia
    5 months ago
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Kerusi ni sangat membantu saya saat memberi baby makan.. sangat berpuashati..

    Baca Selanjutnya

  • @Siti timah Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Gunalah kerusi anti slip ini utk keselamatan bby anda ketika mkn..sgt bagus dan berkualiti jenama dr ikea ni..recommanded..

    Baca Selanjutnya

  • @Juleeliana Malaysia
    1 tahun lalu
    5
  • ANTILOP Highchair with safety belt

    Tiap kali anak sya nak makan memang susah nak kejar, terlalu susah nak duduk diam , sejak Saya beli IKEA ANTILOP HIGHCHAIR WITH SAFETY BELT utk anak Saya d...

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.