Formula & Makanan

Formula & Makanan

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk formula bayi dan makanan seperti susu formula, snek, bijirin, hidangan dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Formula & Makanan

Baca ulasan produk yang dikongsi oleh komuniti Try and Review mengenai produk formula bayi dan makanan seperti susu formula, snek, bijirin, hidangan dan banyak lagi.

Mahu beritahu kami apa yang anda rasa mengenai sesuatu produk? Kongsi ulasan jujur anda dengan kami!

Produk-Produk

  • @Lorraine24 Malaysia
    3 hari lalu
    4.5
  • Organic Puffs Cereal Snack (Apple)

    Good snack for babies. Its not sweet at all n its vry nutricious. My son love it. Now gerber is a must have snack at home

    Baca Selanjutnya

  • 9 hari lalu
    5
  • Rice with No Added Sugar

    good taste good quality good value i will buy this nestle cerelac rice with no added sugar for my child because his very happy to eat

    Baca Selanjutnya

  • @Cikeida89 Malaysia
    21 hari lalu
    3.6
  • Rice with No Added Sugar

    My baby really love it!!! Will try another flavor.

    Baca Selanjutnya

  • @nor.suhada Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Anak saya sangat suka dengan cerelac ni first time bagi dia terus suka , cara penyediaan yang sangat mudahh , sesuai sangat untuk bawa travel

    Baca Selanjutnya

  • @farrita sofea Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Sangat sesuai untuk baby yang baru boleh makan 6bulan. Tanpa gula garam. Paling best senang dan cepat nak sediakan. Mudah bawa ketika bercuti. Highly recom...

    Baca Selanjutnya

  • @janicechao89 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Organic Single Grain Rice Baby Cereal

    As a fulltime working mother who needs to juggle between work and family, I tried to give give the best for my baby who has just started his solid journey....

    Baca Selanjutnya

  • @olaizasunga Singapore
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    try try try Using this product is so easy, just add water and its good to go. But it is also a good base to mix the product with other nutritious food like...

    Baca Selanjutnya

  • @Ziyani Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Nestle cerelac ni sangat mudah untuk disediakan. Anak pon suka. Tak sabar dia nk mkn. Sekali hadap ja semangkuk habis. Testur sgt halus sesuai utk anak yg ...

    Baca Selanjutnya

  • @Juliani Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Nutrisi yang banyak untuk perut yang kecil 😊🥰🥰.. Dapat cuba NEW CERELAC® Rice with No Added Sugar dari #TryandReview. Solid food yang sangat sesuai untuk b...

    Baca Selanjutnya

  • @jessy.lim Malaysia
    1 month ago
    3
  • Rice with No Added Sugar

    My 7month baby love it because no added sugar so is no so Sweet. Great for babies with no added sugar.

    Baca Selanjutnya

  • 1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Anak saya suka. Mudah untuk saya sediakan. Tak perlu bersusah payah untuk masak.

    Baca Selanjutnya

  • @Marcelinakissy Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Rice cerelac with no sugar added ni the best, boleh mix dengan pelbagai jenis makanan tambahan 😍😍 suka sangat sangat, anak pun makan banyak.

    Baca Selanjutnya

  • @ladyixora Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Using this product is so easy, just add water and its good to go. But it is also a good base to mix the product with other nutritious food like vegetables ...

    Baca Selanjutnya

  • @Rin97 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    My son loves it. So easy to make especially if you go travel. Thanks try and review for choosing me

    Baca Selanjutnya

  • @shilakaria Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Sy telah menggunakan nestle cerelac utk anak sy dan anak sy sukakannya. Dgn ramuan tanpa gula tambahan bagus utk bayi dlm makanan tambahan mereka. Bayi sy ...

    Baca Selanjutnya

  • @Ervanis Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Anak saya enjoy dengan cerelac@nestle rice..saya masukkan dengan puri sayuran..habis licin setiap hidangan..penghadaman anak saya pun lancar..thank you cer...

    Baca Selanjutnya

  • @liase.cheryl Malaysia
    1 month ago
    4.2
  • Rice with No Added Sugar

    Highly Recommended, full of nutrients especially no sugar added... Specially to those babies who are starting eating... she loves it very much

    Baca Selanjutnya

  • @Nurul_Nafiqah Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Best anak suka makan . Dapat free towel cantik sangat memang puas hati sangat tq

    Baca Selanjutnya

  • 9 hari lalu
    5
  • Rice with No Added Sugar

    good taste good quality good value i will buy this nestle cerelac rice with no added sugar for my child because his very happy to eat

    Baca Selanjutnya

  • @nor.suhada Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Anak saya sangat suka dengan cerelac ni first time bagi dia terus suka , cara penyediaan yang sangat mudahh , sesuai sangat untuk bawa travel

    Baca Selanjutnya

  • @farrita sofea Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Sangat sesuai untuk baby yang baru boleh makan 6bulan. Tanpa gula garam. Paling best senang dan cepat nak sediakan. Mudah bawa ketika bercuti. Highly recom...

    Baca Selanjutnya

  • @janicechao89 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Organic Single Grain Rice Baby Cereal

    As a fulltime working mother who needs to juggle between work and family, I tried to give give the best for my baby who has just started his solid journey....

    Baca Selanjutnya

  • @olaizasunga Singapore
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    try try try Using this product is so easy, just add water and its good to go. But it is also a good base to mix the product with other nutritious food like...

    Baca Selanjutnya

  • @Ziyani Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Nestle cerelac ni sangat mudah untuk disediakan. Anak pon suka. Tak sabar dia nk mkn. Sekali hadap ja semangkuk habis. Testur sgt halus sesuai utk anak yg ...

    Baca Selanjutnya

  • @Juliani Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Nutrisi yang banyak untuk perut yang kecil 😊🥰🥰.. Dapat cuba NEW CERELAC® Rice with No Added Sugar dari #TryandReview. Solid food yang sangat sesuai untuk b...

    Baca Selanjutnya

  • 1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Anak saya suka. Mudah untuk saya sediakan. Tak perlu bersusah payah untuk masak.

    Baca Selanjutnya

  • @Marcelinakissy Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Rice cerelac with no sugar added ni the best, boleh mix dengan pelbagai jenis makanan tambahan 😍😍 suka sangat sangat, anak pun makan banyak.

    Baca Selanjutnya

  • @ladyixora Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Using this product is so easy, just add water and its good to go. But it is also a good base to mix the product with other nutritious food like vegetables ...

    Baca Selanjutnya

  • @Rin97 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    My son loves it. So easy to make especially if you go travel. Thanks try and review for choosing me

    Baca Selanjutnya

  • @shilakaria Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Sy telah menggunakan nestle cerelac utk anak sy dan anak sy sukakannya. Dgn ramuan tanpa gula tambahan bagus utk bayi dlm makanan tambahan mereka. Bayi sy ...

    Baca Selanjutnya

  • @Ervanis Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Anak saya enjoy dengan cerelac@nestle rice..saya masukkan dengan puri sayuran..habis licin setiap hidangan..penghadaman anak saya pun lancar..thank you cer...

    Baca Selanjutnya

  • @Nurul_Nafiqah Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Best anak suka makan . Dapat free towel cantik sangat memang puas hati sangat tq

    Baca Selanjutnya

  • @Nor_11 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Baby saya suka sgt dgn cerelec rice ni..pantang nampak mangkuk makan die, terus senyum2..saya pasti akan beli untuk baby saya lagi...

    Baca Selanjutnya

  • @ville305 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Super easy to prepare since I already have the frozen cube of chicken/fish/vege/chicken stock. Only need to heat them together with cerelac and it is ready...

    Baca Selanjutnya

  • @herza.hasnida Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Anak saya suke sangat dengan Cerelec Rice nie.. Sangat mudah disediakan dengan tekstur yg sangat halus..sesuai sgt untuk baby saya yg berumur 7bulan.. ...

    Baca Selanjutnya

  • @junelok_0810 Malaysia
    1 month ago
    5
  • Rice with No Added Sugar

    Thank you so much for the good sample. It's taste good and delicious. My baby love it so much. Really appreciate it.😍😍😍😘😘😘😋😋😋

    Baca Selanjutnya

  • @LinaAziz Malaysia
    2 tahun lalu
    2.6
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    Anak saya tak suka rasa dia, mungkin sebab "onions" . Mungkin kalau campuran "vege" sahaja atau "fruits" lebih sesuai dengan kanak-kanak dan rasanya pun ak...

    Baca Selanjutnya

  • @Nurshariza Malaysia
    2 tahun lalu
    2.8
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    My baby love the strawberry and banana flavor. This productcis good for baby

    Baca Selanjutnya

  • @jessy.lim Malaysia
    1 month ago
    3
  • Rice with No Added Sugar

    My 7month baby love it because no added sugar so is no so Sweet. Great for babies with no added sugar.

    Baca Selanjutnya

  • @safiah690 Malaysia
    2 tahun lalu
    3
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    Flavor of onion and spinach not so good compare flavor of strawberry and banana

    Baca Selanjutnya

  • 2 tahun lalu
    3.3
  • Cerelac Brown Rice Infant Cereal with Milk

    Saya pernah mendapat sample Dan Saya Cuba beri kepada anak Saya namun dia kurang menyukainya. Pada pendapat Saya, rasanya tidal sesuai untuk kanak-kanak.

    Baca Selanjutnya

  • @archana Malaysia
    1 month ago
    3.4
  • Rice with No Added Sugar

    Good product .easy to eat and digest Over all good

    Baca Selanjutnya

  • @zaujah Malaysia
    1 month ago
    3.4
  • Rice with No Added Sugar

    Anak saya suka dengan Cerelac baru..skali makan sampai 2 mangkuk.. seronok tengok dia makan.. excited bile nampak mangkuk nestum dia

    Baca Selanjutnya

  • @Cikeida89 Malaysia
    21 hari lalu
    3.6
  • Rice with No Added Sugar

    My baby really love it!!! Will try another flavor.

    Baca Selanjutnya

  • @gladys0804 Malaysia
    2 tahun lalu
    3.6
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    my kids not perfer the favour spinash & onions!
    fruit favour they like so much

    Baca Selanjutnya

  • 2 tahun lalu
    3.6
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    My Baby love it so much.It healthy and easy eat by baby.

    Baca Selanjutnya

  • 2 tahun lalu
    3.6
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    rasa bayam tu agak kuat..kanak-kanak yang tak makan sayur perlu diberi lebih awal..untuk kanak-kanak yang boleh makan sayur, ia snek yang bagus,

    Baca Selanjutnya

  • @katrina_mk Malaysia
    2 tahun lalu
    3.6
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    Compared to other Nutripuffs like Orange and Strawberry (which he loves!), my son dislikes the Bayam & Bawang flavour. I have no idea why. Maybe it's the t...

    Baca Selanjutnya

  • @Lucafoo Malaysia
    1 tahun lalu
    3.7
  • Organic Yogurt Melts (Red Berries)

    When I first received the product the first thing I checked was the nutrition fact, For me the sugar content in the yogurt melt is quite high, usually I wi...

    Baca Selanjutnya

  • @Norlaila Malaysia
    2 months ago
    3.8
  • Rice with No Added Sugar

    NESTLE® CERELAC® RICE Cereal tanpa gula tambahan amat sesuai untuk anak saya. Mudah disediakan dan sangat sesuai untuk menyediakan makanan buat anak saya k...

    Baca Selanjutnya

  • @Norazlena Malaysia
    2 tahun lalu
    3.8
  • @miraadzlia Malaysia
    2 tahun lalu
    3.8
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    Anak-anak saya pernah mencuba perisa pisang & strawberi dan ternyata mereka lebih menggemari perisa tersebut berbanding perisa tomato & bawang.

    Baca Selanjutnya

  • @nikitay Malaysia
    2 tahun lalu
    3.8
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    Last time i got buy the cerelac but the flavor is sweet strawberry and banana 1st time i give my baby try this spinach & onion flavor , accidentally she s...

    Baca Selanjutnya

  • @Christinelimlh Malaysia
    2 tahun lalu
    3.8
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    My little one likes that so much. The crispy texture with slight sour taste of tomato is really appetizing.

    Baca Selanjutnya

    AYUH KEKAL BERHUBUNG !

    Daftar untuk menerima surat berita kami bagi mengetahui ujian-ujian yang akan datang.