Linen & Laundry

Linen & Laundry

Read product reviews shared by the Try and Review community about linen and laundry products such as detergents, fabric deodorizers, stain removers, lint removers and more.

Want to tell us what you think about a product? Share your honest review with us!

Linen & Laundry

Read product reviews shared by the Try and Review community about linen and laundry products such as detergents, fabric deodorizers, stain removers, lint removers and more.

Want to tell us what you think about a product? Share your honest review with us!

Products

  • @Yaniemira Malaysia
    10 days ago
    5
  • Vanish O2 Crystal White Powder

    Kotoran degil mudah hilang. Baju putih tiada lagi kesan kuning. Baju bersih dan nampak putih. Sangat memuaskan dan berbaloi. Mudah didapati di mana mana.

    Read more

  • @Eyra suhaimi Malaysia
    3 months ago
    4.3
  • Power Gel Freshness of Downy Laundry Detergent

    Saya suka dynamo nie sebab family kerja luar bila balik baju berbau peluh bila guna dynamo bukan saja hilang bau peluh tapi tahan lama yang mana hat kena k...

    Read more

  • @Qhaira dereza Malaysia
    4 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    selalu guna sabun ni sebab dia tak meninggalkan bau hapak pada kain kalau kita lupa siday,, sekarang guna yang warna pink suka wangi dia..lembut ja 🥰

    Read more

  • @intan80 Malaysia
    5 months ago
    5
  • with Fragrance Of Comfort Liquid Detergent

    Saya adalah pengguna setia breeze bertahun lamanya.

    Read more

  • @intan80 Malaysia
    5 months ago
    5
  • Colour Care Liquid Detergent

    Saya suka semua produk breeze dan saya adalah pengguna yang setia dengan breeze.

    Read more

  • @intan80 Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    Sabun yang telah saya gunakan sejak bertahun lamanya daripada serbuk hinggalah ke cecair. Saya guna sabun ini kerana kulit sensitif, dalam banyak-banyak sa...

    Read more

  • @Laily maria Malaysia
    5 months ago
    2.6
  • Power Clean Liquid Detergent

    Bagus mengguna sabun kain ni,wangi dan kesan kotor mudah hilang ....sudah lama saya menggunakan sabun ni.

    Read more

  • @SHAFINA_90 Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    This is absolutely the best detergent available today on the market.Breeze rinses clean and leaves clothes smelling fresh.The cleaning power is second to n...

    Read more

  • @siti raihan Malaysia
    5 months ago
    5
  • Laundry Detergent - Free and Clear and Fresh Lavender

    bau yang sangat wangi.sesuai untuk semua jenis pakaian.memang terbaik dan sangat recomended.

    Read more

  • @Sue latif Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    Sbun basuh baju yg wangi..pekat,blh jimat.....xperlu guna pewangi,bau dah wangi...pkaian bersih sgt

    Read more

  • @Skeengeeks Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    I love this liquid detergent and has use it so many timesss the smells will linger until the next day!

    Read more

  • @alya.qarmilla Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    this product will be my choice since saya duduk asrama. the scent after basuh baju tu is😙👌i very recommend this product bcs it's valuable and worth it

    Read more

  • @Ummi Lisa Malaysia
    5 months ago
    4.3
  • Power Clean Liquid Detergent

    Kesan kotoran degil mudah dibersihkan dan harumannya wangi seperti menggunakan pelembut pakaian. Pembelian yang berbaloi, jimat tenaga dan jimat wang.

    Read more

  • @Nik Nor Aty Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    Saya suka kan baunya yang sangat harum dan mampu menanggalkan kotoran degil yang melekat di baju.Harga yang berpatutan

    Read more

  • @GraceXinYi Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    The white shirt is a bit yellow. Soak it with Breeze for a few minutes and then scrub it, It turns white

    Read more

  • @Nuruliman Malaysia
    5 months ago
    4.3
  • Laundry Detergent - Free and Clear and Fresh Lavender

    Sangat wangi.Handal menanggalkan kotoran.Hanya sedikit diperlukan untuk menanggalkan kotoran yang banyak.Sangat berbaloi.

    Read more

  • @Nuruliman Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    Sangat efektif menanggalkan kotoran yang degil.Bau yang segar dan tahan lama.Tidak berbau hapak.

    Read more

  • 5 months ago
    5
  • Power Gel Freshness of Downy Laundry Detergent

    Sabun yang jimat, berganda untk cucian lebih segar wangi & bersih ..senang kerja si isteri xperlu sental kotoran degil.. sangat membantu

    Read more

  • @Yaniemira Malaysia
    10 days ago
    5
  • Vanish O2 Crystal White Powder

    Kotoran degil mudah hilang. Baju putih tiada lagi kesan kuning. Baju bersih dan nampak putih. Sangat memuaskan dan berbaloi. Mudah didapati di mana mana.

    Read more

  • @Qhaira dereza Malaysia
    4 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    selalu guna sabun ni sebab dia tak meninggalkan bau hapak pada kain kalau kita lupa siday,, sekarang guna yang warna pink suka wangi dia..lembut ja 🥰

    Read more

  • @intan80 Malaysia
    5 months ago
    5
  • with Fragrance Of Comfort Liquid Detergent

    Saya adalah pengguna setia breeze bertahun lamanya.

    Read more

  • @intan80 Malaysia
    5 months ago
    5
  • Colour Care Liquid Detergent

    Saya suka semua produk breeze dan saya adalah pengguna yang setia dengan breeze.

    Read more

  • @intan80 Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    Sabun yang telah saya gunakan sejak bertahun lamanya daripada serbuk hinggalah ke cecair. Saya guna sabun ini kerana kulit sensitif, dalam banyak-banyak sa...

    Read more

  • @SHAFINA_90 Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    This is absolutely the best detergent available today on the market.Breeze rinses clean and leaves clothes smelling fresh.The cleaning power is second to n...

    Read more

  • @siti raihan Malaysia
    5 months ago
    5
  • Laundry Detergent - Free and Clear and Fresh Lavender

    bau yang sangat wangi.sesuai untuk semua jenis pakaian.memang terbaik dan sangat recomended.

    Read more

  • @Sue latif Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    Sbun basuh baju yg wangi..pekat,blh jimat.....xperlu guna pewangi,bau dah wangi...pkaian bersih sgt

    Read more

  • @Skeengeeks Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    I love this liquid detergent and has use it so many timesss the smells will linger until the next day!

    Read more

  • @alya.qarmilla Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    this product will be my choice since saya duduk asrama. the scent after basuh baju tu is😙👌i very recommend this product bcs it's valuable and worth it

    Read more

  • @Nik Nor Aty Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    Saya suka kan baunya yang sangat harum dan mampu menanggalkan kotoran degil yang melekat di baju.Harga yang berpatutan

    Read more

  • @GraceXinYi Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    The white shirt is a bit yellow. Soak it with Breeze for a few minutes and then scrub it, It turns white

    Read more

  • @Nuruliman Malaysia
    5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    Sangat efektif menanggalkan kotoran yang degil.Bau yang segar dan tahan lama.Tidak berbau hapak.

    Read more

  • 5 months ago
    5
  • Power Gel Freshness of Downy Laundry Detergent

    Sabun yang jimat, berganda untk cucian lebih segar wangi & bersih ..senang kerja si isteri xperlu sental kotoran degil.. sangat membantu

    Read more

  • 5 months ago
    5
  • Vanish O2 Crystal White Powder

    Cucian kotoran yg degil senang tanggal..jimat mase jimat berganda x perlu sental kuat untk kotoran cpt hilang... terbaik

    Read more

  • 5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    Terbaik sabun wangi cucian yg bersih,wangi sangat membantu cucian dlm mesin basuh cpt xberketul....sangat membantu pada isteri dirumah ..bila jemur baju pn...

    Read more

  • 5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    Dulu sy selalu guna sabun yg serbuk untuk basuh baju. Then one day sy try guna Breeze Liquid Detergent ni. Terus Fall In love 😍 Sgt memudahkan sy membasuh ...

    Read more

  • 5 months ago
    5
  • Power Clean Liquid Detergent

    Breeze sangat mudah untuk hilangkan kotoran. Pakaian akan nampak bersih dan wangi. Tidak perlu guna banyak, sikit pun dah cukup. Saya suka guna breeze. Th...

    Read more

  • @Laily maria Malaysia
    5 months ago
    2.6
  • Power Clean Liquid Detergent

    Bagus mengguna sabun kain ni,wangi dan kesan kotor mudah hilang ....sudah lama saya menggunakan sabun ni.

    Read more

  • @wanie87 Malaysia
    2 years ago
    2.8
  • Laundry Detergent - Free and Clear and Fresh Lavender

    I feel safe and cleaner by using Seventh Generation Free & Clear for my precious son laundry. At first I kind of doubtful to just use 1 cap per wash as the...

    Read more

  • @Mayamohamadnor Malaysia
    5 months ago
    3
  • Power Clean Liquid Detergent

    saya dh menggunakan produk breeze dalam masa 4tahun,ini kerana sy pernah alami alergik kulit yg amat serius dan kulit saya amat snsitif terhadap sabun dan ...

    Read more

  • @amalfirdaus91 Malaysia
    2 years ago
    3.1
  • Laundry Detergent - Free and Clear and Fresh Lavender

    My families doesn't like the smell of this product but its efficiency in cleaning is quite good

    Read more

  • @syaza47 Malaysia
    2 years ago
    3.3
  • Power Clean Liquid Detergent

    Bau wangi dan tak terlalu kuat. Kalau lambat sidai baju, bau wangi masih ada. Tp klu lambat sgt mmg berbau la ye.Harga xmahal sgt n xmurah sgt. Overall ok ...

    Read more

  • @hanidrey Malaysia
    5 months ago
    3.6
  • Power Clean Liquid Detergent

    Bau memang wangi sangat dan tahan lama... Walaupun jemur di bawah rumah x bau hapak malah sentiasa wangi... Harga berpatutan 👍 mmg recommended sangat

    Read more

  • @Mierasuhaimi Malaysia
    5 months ago
    3.6
  • Power Clean Liquid Detergent

    Mudah kerana dalam bentuk cecair jadi tidak tinggal kesan serbuk pada pakaian. Pakaian juga bersih. Tapi hanya sesuai penyidaian di luar rumah pada saya se...

    Read more

  • @farrita sofea Malaysia
    1 year ago
    3.6
  • Anti-Bacterial And Colour Protect Liquid Detergent

    Jenama kegemaran keluarga.Sangat sesuai untuk pakaian yang sensitif tetapi bau tidaklah kuat dan wangi seperti variasi yang lain. Kena tambah pelembut fabr...

    Read more

  • @MOHD AZIZUL Malaysia
    1 year ago
    3.6
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Laundry Detergent

    Tidak pernah menukar dengan produk lain,ia lebih meyakini selain baunya yang wangi dan memberi keselesaan kepada pemakai

    Read more

  • 1 year ago
    3.6
  • Power Gel Odor Removal For Indoor Dry Laundry Detergent

    Dynamo adalah jenama yang sangat dikenali dan menyediakan pproduk yang berkesan setanding cucian mahal yang lain. Baunya juga wangi dan tidak mengiritasika...

    Read more

  • @Effa Afiqah Malaysia
    2 years ago
    3.6
  • Power Gel Freshness of Downy Laundry Detergent

    Sabun cucian gel yang wangi dan dapat membersihkan kotoran dengan baik sekali

    Read more

  • @sblau Malaysia
    2 years ago
    3.6
  • Power Clean Liquid Detergent

    Trying for few months switching from other brand, average satisfaction & using it when there is a promotion.

    Read more

  • @zanurain Malaysia
    2 years ago
    3.6
  • Laundry Detergent - Free and Clear and Fresh Lavender

    Hi, sorry for late review. I'd used the sample given for Seventh Generation Laundry Detergent for about 5x washes on my daughter dress. The dress was taint...

    Read more

  • @Xann Malaysia
    2 years ago
    3.6
  • Laundry Detergent - Free and Clear and Fresh Lavender

    The detergent smell doesn't reach my expectation. The smell not as what i like. But the washing power consider quite ok.

    Read more

  • @Hazwany Malaysia
    2 years ago
    3.8
  • Laundry Detergent - Free and Clear and Fresh Lavender

    Not really clean. Maybe need to wash several times . Good for baby and children. But for me just a normal detergent with no fragrance.

    Read more

  • @Aishahs Malaysia
    2 years ago
    3.8
  • Laundry Detergent - Free and Clear and Fresh Lavender

    beautifully clean & smelling luxurious. Worth to buy.. It's good for my sensitif skin.

    Read more

  • @Anum90 Malaysia
    9 months ago
    4
  • with Fragrance Of Comfort Liquid Detergent

    Wangian tahan lama,baju tidak hapak walau dijemur dalam rumah

    Read more

  • @Hasseena Malaysia
    2 years ago
    4
  • Vanish O2 Crystal White Powder

    Works well. Help to get rid of stubborn stains. Good product overall

    Read more

    let ’s stay in touch !

    Sign up to our newsletter, to be informed of our upcoming tests.