Baby

Baby

Read product reviews shared by the Try and Review community about Baby product for Apparel & Accessories, Nursery & Safety, Diapering, Maternity & nursing, Formula & Food, Vitamins & Supplements, Car Seats & Accessories, Baby Care, Potty Training, Strollers & Accessories and Toys

Want to tell us what you think about a product? Share your honest review with us!

Read product reviews shared by the Try and Review community about Baby product for Apparel & Accessories, Nursery & Safety, Diapering, Maternity & nursing, Formula & Food, Vitamins & Supplements, Car Seats & Accessories, Baby Care, Potty Training, Strollers & Accessories and Toys

Want to tell us what you think about a product? Share your honest review with us!

Products

  • @aliahnafisah Malaysia
    3 days ago
    5
  • MamyPoko Pants Air Fit

    The diaper is very soft and comfortable, compared to other drypers diaper this is the most comfortable. Absorbent is good, last up to 3 to 4 hours for my b...

    Read more

  • @adam mukhris Malaysia
    14 days ago
    5
  • Little Swimmers

    anak saya dari kecil mengunakan huggies..sgt2 bgus utk bby..huggies memang terbaik👍🏻😍

    Read more

  • @Tiekahhsaid Malaysia
    17 days ago
    4.8
  • Extra Dry Protect (Antimos)

    Mamypoko Extra Dry Protect sangat2 berkualiti..sesuaiiiii dengan kulit bayi..loveee sgttt...💞😍💕

    Read more

  • @azureenasri Malaysia
    18 days ago
    5
  • Hand And Mouth Wet Tissues

    I love how soft the tissue is,. I love this brand,i believe its products are all good. This tissue is gentle to my baby's skin, no irritations experience d...

    Read more

  • @nh.fadzlina Malaysia
    18 days ago
    5
  • MamyPoko Pants Air Fit

    design sangat cantik, kemas, fit.. sesuai untuk baby yg lasak.. so far tak pernah bocor.. kulit baby pun tak melecet.. lembuttt❤️❤️

    Read more

  • @nh.fadzlina Malaysia
    18 days ago
    5
  • Anti-Bacterial Wet Wipes

    membunuh 99.9% bakteria. bau best.. tak melekit.. sy guna semua jenis brand dettol❤️❤️❤️

    Read more

  • @Azieani Malaysia
    19 days ago
    4.8
  • Extra Dry Protect (Antimos)

    PRODUCT YANG BERKUALITI TINGGI ... SAYA TINGGAL DI RUMAH KAMPUNG DAN PASTINYA NYAMUK BANYAK TPI BILA ADA NYA MAMYPOKO ANTIMOS NI MASAALAH NYAMUK PADA ANAK ...

    Read more

  • @noorasuhaimi Malaysia
    20 days ago
    5
  • MamyPoko Pants Air Fit

    Pamoers terbaik oernah try. Kualit lembut dan tak bocor. Sesuai untk anak yang sedang lasak.

    Read more

  • @noorasuhaimi Malaysia
    20 days ago
    5
  • PAMPERS BABY DRY TAPE DIAPERS - MY

    Tape sesuai untk baby bawah setahun. Lembut dan bagus untk kulit. Tak bocor. Terbaik

    Read more

  • @Bunda_Arjuna Malaysia
    20 days ago
    5
  • PAMPERS BABY DRY TAPE DIAPERS - MY

    Sesuai untuk kulit baby saya, dengan cuaca yang tak menentu. Worth to try.

    Read more

  • @Puan Yuyu Malaysia
    20 days ago
    5
  • Dry Pants

    Pertama sekali terima kasih kerana memilih saya utk mengambil bahagian. Huggies Dry Pants sgt2 lah selesa utk anak saya. Kencing tak bocor. Tidur mlm pun t...

    Read more

  • @Fatin yaya Malaysia
    20 days ago
    5
  • Dry Pants

    Saya amat suka pampers ini sbb lembut sangat .baby saya dah tiada ruam lepas pakai pampers ni ..i love it so muchh .thank you huggies .im very recommended ...

    Read more

  • 20 days ago
    4.6
  • Dry Pants

    I got these diaper while I was admitted to the hospital delivering my baby girl. I was so surprised that I got 3 packs when my husband told me there was a ...

    Read more

  • 20 days ago
    5
  • Dry Pants

    Sebelum ni pernah guna jenama ni. Tapi tak berkenan sebab cepat bocor. Kali ni memang terbaik. Rasa macam berkapas atau mudah koyak. Tapi sebaliknya, mem...

    Read more

  • @cocojjang8 Malaysia
    21 days ago
    4.8
  • Dry Pants

    Huggies drypants soft and very comfortable on baby's skin,my baby has been using huggies since birth,does not leak easily,very suitable for babies who have...

    Read more

  • @Erynn86 Malaysia
    21 days ago
    3.6
  • Dry Pants

    Huggies pants is easy going.. As a work from home mother I feel insecure if my kid play jump and run all around the house but with Huggies nothing to worry...

    Read more

  • @Eiydaahmad95 Malaysia
    21 days ago
    5
  • Dry Pants

    suka huggies ni sebab tak bocor even 12 jam tak tukar, nipis tapi serapan maximum, ada tape belakang boleh gulung pampers dan paling saya suka dia terletak...

    Read more

  • @aizura Malaysia
    21 days ago
    5
  • Dry Pants

    Puas hati sangat sebab bila anak saya bangun pagi takde kesan merah kat pinggang dan peha. Diaper penuh tapi tak bocor dan tak melondeh. Cantik kemas je wa...

    Read more

  • @aliahnafisah Malaysia
    3 days ago
    5
  • MamyPoko Pants Air Fit

    The diaper is very soft and comfortable, compared to other drypers diaper this is the most comfortable. Absorbent is good, last up to 3 to 4 hours for my b...

    Read more

  • @adam mukhris Malaysia
    14 days ago
    5
  • Little Swimmers

    anak saya dari kecil mengunakan huggies..sgt2 bgus utk bby..huggies memang terbaik👍🏻😍

    Read more

  • @azureenasri Malaysia
    18 days ago
    5
  • Hand And Mouth Wet Tissues

    I love how soft the tissue is,. I love this brand,i believe its products are all good. This tissue is gentle to my baby's skin, no irritations experience d...

    Read more

  • @nh.fadzlina Malaysia
    18 days ago
    5
  • MamyPoko Pants Air Fit

    design sangat cantik, kemas, fit.. sesuai untuk baby yg lasak.. so far tak pernah bocor.. kulit baby pun tak melecet.. lembuttt❤️❤️

    Read more

  • @nh.fadzlina Malaysia
    18 days ago
    5
  • Anti-Bacterial Wet Wipes

    membunuh 99.9% bakteria. bau best.. tak melekit.. sy guna semua jenis brand dettol❤️❤️❤️

    Read more

  • @noorasuhaimi Malaysia
    20 days ago
    5
  • MamyPoko Pants Air Fit

    Pamoers terbaik oernah try. Kualit lembut dan tak bocor. Sesuai untk anak yang sedang lasak.

    Read more

  • @noorasuhaimi Malaysia
    20 days ago
    5
  • PAMPERS BABY DRY TAPE DIAPERS - MY

    Tape sesuai untk baby bawah setahun. Lembut dan bagus untk kulit. Tak bocor. Terbaik

    Read more

  • @Bunda_Arjuna Malaysia
    20 days ago
    5
  • PAMPERS BABY DRY TAPE DIAPERS - MY

    Sesuai untuk kulit baby saya, dengan cuaca yang tak menentu. Worth to try.

    Read more

  • @Puan Yuyu Malaysia
    20 days ago
    5
  • Dry Pants

    Pertama sekali terima kasih kerana memilih saya utk mengambil bahagian. Huggies Dry Pants sgt2 lah selesa utk anak saya. Kencing tak bocor. Tidur mlm pun t...

    Read more

  • @Fatin yaya Malaysia
    20 days ago
    5
  • Dry Pants

    Saya amat suka pampers ini sbb lembut sangat .baby saya dah tiada ruam lepas pakai pampers ni ..i love it so muchh .thank you huggies .im very recommended ...

    Read more

  • 20 days ago
    5
  • Dry Pants

    Sebelum ni pernah guna jenama ni. Tapi tak berkenan sebab cepat bocor. Kali ni memang terbaik. Rasa macam berkapas atau mudah koyak. Tapi sebaliknya, mem...

    Read more

  • @Eiydaahmad95 Malaysia
    21 days ago
    5
  • Dry Pants

    suka huggies ni sebab tak bocor even 12 jam tak tukar, nipis tapi serapan maximum, ada tape belakang boleh gulung pampers dan paling saya suka dia terletak...

    Read more

  • @aizura Malaysia
    21 days ago
    5
  • Dry Pants

    Puas hati sangat sebab bila anak saya bangun pagi takde kesan merah kat pinggang dan peha. Diaper penuh tapi tak bocor dan tak melondeh. Cantik kemas je wa...

    Read more

  • @ajahajar89 Malaysia
    21 days ago
    5
  • Dry Pants

    Very nice and comfort for my daughter.. No complaint.

    Read more

  • @Surayasuzie Malaysia
    21 days ago
    5
  • Dry Pants

    first of all, i'm a satisfied mother because since i use huggies dry pants my boy not leaking on the pampers. i have try in 1 weeks. in night no leaking at...

    Read more

  • @Ct_Anizah Malaysia
    21 days ago
    5
  • Dry Pants

    This diaper is very comfortable to wear. Soft material, very fast absorption and no leakage. The new feature of disposal tape on the back of the diaper mak...

    Read more

  • @Balqihz Malaysia
    21 days ago
    5
  • Dry Pants

    Dari lahir anak saya memang pengguna setia Huggies. Lahir di usia 29weeks, memang gunakan Diapers jenama Huggies. Alhamdulillah anak saya sangat sukakannya...

    Read more

  • @nurul.fahanis Malaysia
    21 days ago
    5
  • Dry Pants

    BAYI SAYA TELAH MENGGUNAKAN HUGGIES DRY PANTS...HUGGIES DRY PANT TIDAK MUDAH BOCOR DAN SANGAT SELESA. .SESUAI DI PAKAI SIANG DAN MALAM..MEMANG TERBAIK HUGG...

    Read more

  • @SyazaFaiq Malaysia
    7 months ago
    1
  • MamyPoko Pants Air Fit

    Setelah saya telah menggunakan produk lampin pakai buang jenama MamaPoko Pants Air Fit ini,anak saya lebih ceria dan masalah ruam yang dialaminya sudah tia...

    Read more

  • @She_Keen Malaysia
    2 years ago
    1
  • GOO.N Tape Diapers

    Poor product quality..leaking at the back side n make baby feel uncomfortable n we need tu change the diaper frequently

    Read more

  • @Maktam ju Malaysia
    28 days ago
    1.8
  • Skinature by Drypers

    Saya suka anak saya pakai Drypers drypant. Dia lasak mcm mana pn, tetap x bocor dan selesa.

    Read more

  • @Ros Haida Malaysia
    4 months ago
    2
  • Skinature by Drypers

    Awesome .I like for my baby ...very soft and gentle for baby skin and no leakage .strong absorbency and thin .

    Read more

  • @Lingz11 Malaysia
    7 months ago
    2
  • Friso Gold Step 3

    So far no issues for my 2 girls who loves friso, however my niece who used to consume friso step 3 (older version) somehow she refused to take the new one....

    Read more

  • @Emn Malaysia
    3 years ago
    2
  • Mamypoko Pants Easy to Wear Diaper

    The surface is not soft as it said and not breathable. Caused my baby rashes

    Read more

  • 22 days ago
    2.1
  • Dry Pants

    Terima kasih huggies dry pants.. Anak saya pakai sangat selesa.. 😘 #HuggiesDryPants #THANKYOU🌻

    Read more

  • @milyukee Malaysia
    3 months ago
    2.2
  • Extra Dry Protect (Antimos)

    Absorb water with good. Comfort & safety. Repelling for mosquito is ok also. Will recommend to friends

    Read more

  • @fatainahalim Malaysia
    3 years ago
    2.3
  • MamyPoko Pants Extra Dry Skin

    For me Mamy Poko pants is very thin and cannot last long if used at night. <br />When I changed my daughter pampers around 12 am and at 5 am the pampers al...

    Read more

  • @Andi Halmiah Malaysia
    2 months ago
    2.4
  • NUTREN® Junior Powder (Vanilla)

    Maaf susu ni xsesuai dgn ank saya bila dh hbs minum cirit birit.

    Read more

  • @LinaAziz Malaysia
    3 years ago
    2.6
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    Anak saya tak suka rasa dia, mungkin sebab "onions" . Mungkin kalau campuran "vege" sahaja atau "fruits" lebih sesuai dengan kanak-kanak dan rasanya pun ak...

    Read more

  • @Madame Ai Malaysia
    11 months ago
    2.6
  • Anti-Bacterial Wet Wipes

    Convenient but I do find the scent is too strong.

    Read more

  • @Azureen azirol Malaysia
    2 months ago
    2.8
  • NUTREN® Junior Powder (Vanilla)

    My kids really likes the taste especially it's a vanilla flavour..

    Read more

  • @eileen150987 Malaysia
    3 months ago
    2.8
  • Extra Dry Protect (Antimos)

    compare with offspring... this one more thin... but cant last long like offspring... it say anti mos... but still have mosquito... for me.. i think air fit...

    Read more

  • @Nurshariza Malaysia
    3 years ago
    2.8
  • CERELAC NutriPuffs Tomato & Onion and Spinach & Onion

    My baby love the strawberry and banana flavor. This productcis good for baby

    Read more

  • @ku.shahera Malaysia
    22 days ago
    3
  • Dry Pants

    Sy suka huggies utk ank sy sbb dapat elak dari kebocoran di wktu malam.....penyerapan pn tahan dari 8jam..

    Read more

  • @Marissa28 Malaysia
    2 months ago
    3
  • NUTREN® Junior Powder (Vanilla)

    Produk yang sesuai untuk tumbesaran kanak-kanak.nutrisi yang mencukupi sesuai dengan perkembangan mereka yang semakin meningkat.rasanya juga lazat dan disu...

    Read more

  • @amiraarifin92 Malaysia
    2 months ago
    3
  • NUTREN® Junior Powder (Vanilla)

    Percubaan beri ke anak 4tahun & 2tahun... Tapi mereka tidak menyukainya... But packaging sangat bagus...

    Read more

    let ’s stay in touch !

    Sign up to our newsletter, to be informed of our upcoming tests.