Laundry

Laundry

Read product reviews shared by the Try and Review community about laundry products such as detergents, fabric deodorizers, stain removers, lint removers and more.

Want to tell us what you think about a product? Share your honest review with us!

Read product reviews shared by the Try and Review community about laundry products such as detergents, fabric deodorizers, stain removers, lint removers and more.

Want to tell us what you think about a product? Share your honest review with us!

Products

  • @Rubyhas Malaysia
    7 days ago
    5
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    Saya sukakan bau Downy ini pada Fabrik. Ianya kekal lama dan menyegarkan membuat kan rasa segar berpanjangan

    Read more

  • @Siti177199 Malaysia
    27 days ago
    5
  • COMFORT Ultra Pure

    Saya sangat berpuas hati dengan produk ini. Produk ini sangat menjimatkan kerana tidak memerlukan penggunaan yang banyak untuk pelembut pakaian. Selain itu...

    Read more

  • @Siti177199 Malaysia
    27 days ago
    4
  • COMFORT Ultra Pure

    saya telah menggunakan COMFORT ULTRA PURE ternyata sangat berkesan dan terbukti ianya diformulasikan untuk .menaggalkan kotoran degil.mengekalkan kadar pH ...

    Read more

  • @Cikk ct Malaysia
    2 months ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Product wangian yang sangat terbaik , baju sentiasa wangi je setiap kali guna dan wangian yang kekal tahan lama:)

    Read more

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    3 months ago
    4
  • Downy Passion Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Downy Passion Parfum memang wangi dan meninggalkan bau yang berpanjangan untuk pakaian yang menggunakannya. Namun harganya sedikit mahal berbanding pelembu...

    Read more

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    3 months ago
    4
  • COMFORT Ultra Pure

    Comfort ultra pure lebih baik berbanding Comfort yang lain. Baunya wangi tetapi pada saya tidak tahan lama dan sederhana sahaja.

    Read more

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    3 months ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Saya sukakan baunya,harum semerbak .Pakaian lebih lembut dan senang diurus serta meninggalkan bau yang berpanjangan. Umpama bau minyak wangi mahal gayanya.

    Read more

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    3 months ago
    5
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    Saya sukakan bau Downy ini pada Fabrik. Ianya kekal lama dan menyegarkan membuat kan rasa segar berpanjangan

    Read more

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    3 months ago
    4.5
  • Complete Concentrated Liquid Detergent

    Sabun Dynamo memang berkesan menghilangkan kotoran degil di Fabrik. Walaupun Harganya agak mahal Namun kesannya menakjubkan

    Read more

  • @Zainab Hamzah Malaysia
    3 months ago
    5
  • Complete Concentrated Liquid Detergent

    Sabun cecair yang dapat membantu cucian pakaian yang banyak, menjadikan pakaian wangi ketika di sidai di waktu cuaca hujan atau panas..

    Read more

  • @CGuzman Malaysia
    3 months ago
    5
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    I like this product as it makes clothes smell nice and easier to iron. The clothes feel softer as well and they smell fresh even when not dried under sun.

    Read more

  • @usop613348 Malaysia
    3 months ago
    5
  • Complete Concentrated Liquid Detergent

    Cecair yang diminati oleh kaum hawa,memang berkesan dan wangi..

    Read more

  • @Vinyee84 Malaysia
    3 months ago
    5
  • Complete Concentrated Liquid Detergent

    Good product quality, highly concentrated and most importantly skin friendly. I won’t leave your clothes with bad smell even it dries up without the sun !

    Read more

  • @Farasyuehada Malaysia
    4 months ago
    5
  • COMFORT Ultra Pure

    Saya sangat berpuas hati dengan produk ini. Produk ini sangat menjimatkan kerana tidak memerlukan penggunaan yang banyak untuk pelembut pakaian. Selain itu...

    Read more

  • @Miss er Malaysia
    1 year ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Tuang sedikit sahaja pakaian wangi kekal berpanjangan.. Love sangat,yg paling penting 1 Downy 1 Rumah

    Read more

  • @Ateen Malaysia
    1 year ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Produk wangian yang wajib ada pada setiap rumah.. dengan haruman yg berkekalan, membuatkan saya jatuh cinta dengan downy..

    Read more

  • @aleenanaira Malaysia
    1 year ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    The scent is soft and long lasting. The cloth is still feel refresh with the scent after few month in my closet

    Read more

  • @Missjholland Malaysia
    1 year ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Dont need to use much for a big load of laundry . Even after taking out from the dryer machine the smell is still there and last long in the closet. It's a...

    Read more

  • @Rubyhas Malaysia
    7 days ago
    5
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    Saya sukakan bau Downy ini pada Fabrik. Ianya kekal lama dan menyegarkan membuat kan rasa segar berpanjangan

    Read more

  • @Siti177199 Malaysia
    27 days ago
    5
  • COMFORT Ultra Pure

    Saya sangat berpuas hati dengan produk ini. Produk ini sangat menjimatkan kerana tidak memerlukan penggunaan yang banyak untuk pelembut pakaian. Selain itu...

    Read more

  • @Cikk ct Malaysia
    2 months ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Product wangian yang sangat terbaik , baju sentiasa wangi je setiap kali guna dan wangian yang kekal tahan lama:)

    Read more

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    3 months ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Saya sukakan baunya,harum semerbak .Pakaian lebih lembut dan senang diurus serta meninggalkan bau yang berpanjangan. Umpama bau minyak wangi mahal gayanya.

    Read more

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    3 months ago
    5
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    Saya sukakan bau Downy ini pada Fabrik. Ianya kekal lama dan menyegarkan membuat kan rasa segar berpanjangan

    Read more

  • @Zainab Hamzah Malaysia
    3 months ago
    5
  • Complete Concentrated Liquid Detergent

    Sabun cecair yang dapat membantu cucian pakaian yang banyak, menjadikan pakaian wangi ketika di sidai di waktu cuaca hujan atau panas..

    Read more

  • @CGuzman Malaysia
    3 months ago
    5
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    I like this product as it makes clothes smell nice and easier to iron. The clothes feel softer as well and they smell fresh even when not dried under sun.

    Read more

  • @usop613348 Malaysia
    3 months ago
    5
  • Complete Concentrated Liquid Detergent

    Cecair yang diminati oleh kaum hawa,memang berkesan dan wangi..

    Read more

  • @Vinyee84 Malaysia
    3 months ago
    5
  • Complete Concentrated Liquid Detergent

    Good product quality, highly concentrated and most importantly skin friendly. I won’t leave your clothes with bad smell even it dries up without the sun !

    Read more

  • @Farasyuehada Malaysia
    4 months ago
    5
  • COMFORT Ultra Pure

    Saya sangat berpuas hati dengan produk ini. Produk ini sangat menjimatkan kerana tidak memerlukan penggunaan yang banyak untuk pelembut pakaian. Selain itu...

    Read more

  • @Miss er Malaysia
    1 year ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Tuang sedikit sahaja pakaian wangi kekal berpanjangan.. Love sangat,yg paling penting 1 Downy 1 Rumah

    Read more

  • @Ateen Malaysia
    1 year ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Produk wangian yang wajib ada pada setiap rumah.. dengan haruman yg berkekalan, membuatkan saya jatuh cinta dengan downy..

    Read more

  • @aleenanaira Malaysia
    1 year ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    The scent is soft and long lasting. The cloth is still feel refresh with the scent after few month in my closet

    Read more

  • @Missjholland Malaysia
    1 year ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Dont need to use much for a big load of laundry . Even after taking out from the dryer machine the smell is still there and last long in the closet. It's a...

    Read more

  • @Farra_fujiwara Malaysia
    1 year ago
    5
  • Downy Passion Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Suka sgt dgn downy.. Sebulan akan beli 2 jenis downy! Sbb bila pakai downy baju smua wangi dan tahan lama! Anak² pun suka bila baju sekolah berbau wangi......

    Read more

  • @Quyang Malaysia
    1 year ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Tuang sedikit saja downy.. Baju2 sangat wangi...mesti ada stok downy di rumah

    Read more

  • @beylanazrie Malaysia
    1 year ago
    5
  • Dynamo With Downy Powder Detergent

    Saya pengguna dynamo sejak ogos 2019 . Saya tertarik untuk mencuba kerana saya lihat feedback positif dari pengguna yang lain. Ya ternyata memang hebat dan...

    Read more

  • @Wanaqilah18 Malaysia
    1 year ago
    5
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Walaupun agak mahal, tp memang tiap 2 bulan beli sbb wangi. 1 plastik ni sy guna tahan hampir 2buln.sbb pakai sikit je, dah wangi & lembut kain.

    Read more

  • @Umahthevi Malaysia
    2 years ago
    1
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    This product makes the clothes softer smell nicer and easier for ironing.

    Read more

  • @Dyiela90 Malaysia
    2 years ago
    1
  • Downy Passion Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Hands down,i looooveee downy,that said i love downy original line,it is more softer smelling,great on the nose and does not induce nose & eyebrow scrunchin...

    Read more

  • @Hasseena Malaysia
    1 year ago
    2
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Sangat wangi sampai sakit kepala. Tinggalkan kesan pada kain. Ada byk buih.

    Read more

  • @Evytries Malaysia
    2 years ago
    3
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    I love the smell of my clothes after laundry. Been using Downy since the start. But lately, the packs i bought are clumpy and i need to add some water to m...

    Read more

  • @Farzanaafiqah Malaysia
    2 years ago
    3
  • Downy Baby Gentle Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Bau yang nyaman dan selesa digunakan untuk bayi , kanak kanak mahupun org dewasa .. saya dan keluarga sangat menyukai produk downy baby gentle

    Read more

  • @Siti177199 Malaysia
    27 days ago
    4
  • COMFORT Ultra Pure

    saya telah menggunakan COMFORT ULTRA PURE ternyata sangat berkesan dan terbukti ianya diformulasikan untuk .menaggalkan kotoran degil.mengekalkan kadar pH ...

    Read more

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    3 months ago
    4
  • Downy Passion Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Downy Passion Parfum memang wangi dan meninggalkan bau yang berpanjangan untuk pakaian yang menggunakannya. Namun harganya sedikit mahal berbanding pelembu...

    Read more

  • @NURAFIALISHA Malaysia
    3 months ago
    4
  • COMFORT Ultra Pure

    Comfort ultra pure lebih baik berbanding Comfort yang lain. Baunya wangi tetapi pada saya tidak tahan lama dan sederhana sahaja.

    Read more

  • @Khairul Aris Malaysia
    1 year ago
    4
  • Downy Mystique Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    i really like the smell. at first i buy it to try then i really like how my clothes smells so nice after using it. but i never got this downy mystique parf...

    Read more

  • @Hasseena Malaysia
    1 year ago
    4
  • Dynamo With Downy Powder Detergent

    Sgt berkesan keluarkan kotoran degil. Wangi yg harum. Lagi bagus jika ada bekas yg boleh guna terus daripada paket.

    Read more

  • @tgeokquin Malaysia
    1 year ago
    4
  • COMFORT Ultra Pure

    My baby's clothes feel fresh and good smell. I will buy it.

    Read more

  • @MargaretCheong Malaysia
    2 years ago
    4
  • Dynamo With Downy Powder Detergent

    Dynamo is our household detergent brand that cleans and whitens clothes. A little goes a long way. Helps to deodorise clothes as well.

    Read more

  • 2 years ago
    4
  • Downy Baby Gentle Collection Concentrate Fabric Conditioner

    Downy product always smells really good and the smell linger from day one until a week plus it also keeps the fabric soft. I love it and my kids love it t...

    Read more

  • @nrhshmhkml Malaysia
    2 years ago
    4
  • Downy Passion Parfum Collection Concentrate Fabric Conditioner

    I used this for my laundy. It really smell good and my clothes became soft & clean without any fade color!

    Read more

  • @Fatinwazir Malaysia
    2 years ago
    4
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    Bau sangat lembut dan wangi serta tahan lama..membuatkan saya lebih bersemangat untuk menghadapi tugas harian tanpa risau bau hapak walaupun ketika berpelu...

    Read more

  • @Sueazham Malaysia
    2 years ago
    4
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    Pelembut fabrik yg harum dan menyegarkan serta bau yang tahan lama. Sangat² berbaloi menggunakannya.

    Read more

  • @inangrahim Malaysia
    2 years ago
    4
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    Saya memang menggunakan downy ni sebagai pelembut dan pewangi pakaian. bau sangat wangi, saya takkan tukar product lain.

    Read more

  • @Norhidayu Malaysia
    2 years ago
    4
  • Downy Sunrise Fresh Concentrate Fabric Conditioner

    Dah lama guna untuk keluarga, wangi dan melembutkan pakaian

    Read more

    let ’s stay in touch !

    Sign up to our newsletter, to be inform of our upcoming tests.